Swirl nails είναι το μανικιούρ που έρχεται από τα 70’s και μας αρέσει πολύ

Μαρία Ροδίτη
Swirl nails είναι το μανικιούρ που έρχεται από τα 70’s και μας αρέσει πολύ

Η ρετρό τάση των swirl nails αναμένεται να μας απασχολήσει πολύ τον φετινό χειμώνα.

Αν διαβάζεις έντυπα και online περιοδικά, θα έχεις παρατηρήσει ότι γίνεται πολύς λόγος για το comeback τάσεων από παλαιότερες δεκαετίες. Από τα ρούχα και τα αξεσουάρ μέχρι τα μαλλιά και τα νύχια, τα retro trends κάνουν χαμό. Και αφού έχουμε μιλήσει πολύ για τα 90’s accessories μαλλιών που θα φορεθούν πολύ φέτος, ήρθε η ώρα να πιάσουμε τα νύχια και τη δεκαετία του ’70.

Τα swirl nails, λοιπόν, είναι η τάση των 70’s που ήδη κάνει buzz στα social media και σε προκαλεί να τη δοκιμάσεις. Εμάς μας αρέσει πολύ, εσένα;

Νέα μέρα, νέο nail art: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αλλάζει τα μανικιούρ όπως τα φορέματά της

Τι είναι τα swirl nails

Swirl λέγονται οι στροβιλισμοί που μπορεί η nail artist να σχεδιάσει πάνω στα νύχια σου. Πρόκειται για ένα σχέδιο το οποίο είναι εμπνευσμένο από τη δεκαετία του 1970, έχει ψυχεδελικά vibes και μπορεί πραγματικά να σε ταξιδέψει.

Άσε τη φαντασία σου ελεύθερη, λοιπόν, πάρε 10 ιδέες για swirl nails στην παρακάτω gallery και «παίξε» με τα χρώματα του φθινοπώρου στο μανικιούρ σου υιοθετώντας μια από τις πιο hot τάσεις.

Πώς θα κάνεις μόνη σου swirl nails

Μπορεί τα swirl nails να σου φαίνονται δύσκολα, όμως δεν είναι! Το μόνο που έχεις να κάνεις για να πετύχεις αυτό το nail art είναι να βάψεις στο χρώμα που θέλεις τα νύχια σου.

Μετά, επιλέγεις το βερνίκι που θέλεις για τα swirls και με ένα πινελάκι δημιουργείς ακανόνιστους και αφηρημένους στροβιλισμούς. Το μυστικό, δηλαδή, είναι να χρησιμοποιήσεις ένα πολύ λεπτό πινελάκι για να δημιουργήσεις swirls και... that’s it!Καλή επιτυχία!