Gone with the wind: Stylish χτενίσματα που θα αντέξουν στον αέρα του τριημέρου

Gone with the wind: Stylish χτενίσματα που θα αντέξουν στον αέρα του τριημέρου
Valentina Valdinoci/IMAXTREE.COM

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, το τριήμερο θα είναι ηλιόλουστο και οι άνεμοι θυελλώδεις. Γι΄ αυτό είπαμε να προετοιμαστούμε από σήμερα ώστε τα μαλλιά μας να δείχνουν όμορφα σε όλες τις insta photos.

27 Οκτωβρίου σήμερα, και το τριήμερο της 28ης (το οποίο περιμέναμε από την ημέρα που επιστρέψαμε από τις διακοπές) είναι επιτέλους εδώ! Ο καιρός μέχρι σήμερα ήταν θαυμάσιος, και θα εξακολουθήσει να είναι… αν εξαιρέσουμε τους θυελλώδεις ανέμους. Σύμφωνα με την ΕΜΥ, από αύριο Παρασκευή 28 Οκτωβρίου, ο ήλιος θα λάμπει σταθερά, αλλά θα φυσήξει βοριάς πολλών μποφόρ, και αυτό σημαίνει ότι η θερμοκρασία κάπως θα πέσει, και ότι δεν θα κρατήσει κανένα χτένισμα.

Moncler-GR-bbt-S18-011.jpg

Μιας λοιπόν που σίγουρα είχες σχεδιάσει πράγματα για το ΣΚ, όπως άλλωστε και εμείς, είπαμε να βοηθήσουμε λίγο με το χτένισμά σου. Αναζητήσαμε στις πασαρέλες χτενίσματα που αντέχουν στα μποφόρ, και αν μη τι άλλο, δείχνουν όμορφα ακόμα και όταν είναι ατημέλητα. Θα τα βρεις όλα συνεχίζοντας να scrollάρεις προς τα κάτω.

Δεμένη αλογοουρά

Annakiki-bbt-F22-075.jpg

Η αλογοουρά είναι η προφανέστερη των επιλογών, αλλά για να μην καταλήξεις με κάτι βαρετό στο κεφάλι σου (και τις φωτογραφίες σου στο Instagram), προτείνουμε να την αναβαθμίσεις, δένοντάς τη με ένα δερμάτινο κομμάτι ύφασμα. Έτσι και θα την σταθεροποιήσεις-θωρακίσεις ενάντια στους ανέμους, και θα προσθέσεις επιπλέον πόντους στιλ στο σύνολό σου.

#HairStories: Τα μαλλιά μου άρχισαν να «λαδώνουν» ξαφνικά και ακόμα προσπαθώ να το διαχειριστώ

Ατημέλητα κοτσιδάκια

Bora-Aksu-bbt-S19-007.jpg

Τα απλά κοτσιδάκια είναι ελαφρώς παιδικά και θέλουν προσοχή. Αυτά τα τελείως ατημέλητα, και διπλωμένα, κοτσιδάκια όμως, είναι ιδανικά για τις windy μέρες που σκοπεύεις να περάσεις στην εξοχή. Το καλύτερο μάλιστα, με το συγκεκριμένο χτένισμα, είναι ότι ο αέρας θα το βελτιώνει με κάθε ριπή (και δείχνει σούπερ στις φωτογραφίες). Είναι το απόλυτο win-win για το τριήμερο!

Bubble ponytail

Copenhagen-str-S23-0008.jpg

Να μία ακόμα αλογοουρά, γεμάτη στιλ και άποψη. Η Bubble braid που έρχεται και φεύγει από τη μόδα, παραμένει ένα από τα go to χτενίσματα για τις ημέρες που απλά δεν ξέρουμε τι να κάνουμε με τα μαλλιά μας. Είναι ιδανική για τις ημέρες με πολύ αέρα γιατί σταθεροποιεί όλο το μήκος της ουράς, βγαίνει τέλεια στις φωτογραφίες και δεν χρειάζεται φρεσκολουσμένα μαλλιά.

Κοτσιδάκια

Max-Mara-bbt-S20-037.jpg

Μπορεί να είναι ελαφρώς παιδικά και να θέλουν προσοχή, αν τα κάνεις όμως super sleek με ζελέ, και τα συνδυάσεις με ένα φθινοπωρινό κραγιόν, τα κοτσιδάκια μπορούν να σε γεμίσουν στιλ αυτό το τριήμερο. Δεν θα κουνηθούν από τη θέση τους με τον αέρα, και στις φωτογραφίες θα έχεις ένα edgy look που θα αποσπάσει όλα τα likes.

Faux bob: Πώς θα κάνεις το καρέ της Φαίης Σκορδά χωρίς να κόψεις ούτε λίγο τα μαλλιά σου

Ψηλός ατημέλητος κότσος

N-21-bbt-F22-018.jpg

Είναι ο κότσος που πιάνουμε –ας το παραδεχτούμε- για να σφουγγαρίσουμε, και καταλήγει να είναι τέλειος ακόμα και για ένα red carpet event. Αυτός ακριβώς ο κότσος, είναι που θα σε σώσει το τριήμερο γιατί μπορείς να τον πιάσεις όσες φορές θέλεις, γιατί θα αντέξει στα μποφόρ και γιατί θα γίνεται ολοένα και καλύτερος όσο φυσάει.

Χαμηλό σινιόν

Noon-bbt-F20-001.jpg

Αν ασχοληθείς και το χτενίσεις καλά και το σταθεροποιήσεις με άφθονη λακ, το χαμηλό σινιόν θα σε κάνει να δείχνεις classy, χωρίς να γίνει υπερβολικό. Εννοείται θα αντέξει τον αέρα και μάλιστα, θα προστατεύσει τα μαλλιά σου από το κρύο…. Γιατί ο βοριάς είναι κρύος αέρας, just sayin’.

Χαμηλή κοτσίδα

Paris-str-S23-2267.jpg

Πόσο εύκολη, και πόσο wind proof! Η χαμηλή κοτσίδα είναι το χτένισμα που όλες μας μπορούμε να κάνουμε και ταιριάζει στην περίσταση του τριημέρου, γιατί έχει έναν fun αέρα που θα αποτυπωθεί σε όλες τις φωτογραφίες που θα τραβήξουμε. ΑΝ μάλιστα της προσθέσεις αξεσουάρ, όπως στη φωτογραφία, το αποτέλεσμα θα είναι απλά τέλειο.

Shag bangs: Το κούρεμα που χαρίζει όγκο και τέλεια υφή στα λεπτά μαλλιά

Ψηλό sleek bun

Paris-str-S23-0515.jpg

Ένα ψηλό bun, με άφθονο ζελέ και ίσως παιχνιδίσματα με τις φύτρες σου, είναι σαφέστατα stylish και πολύ ανθεκτικό στον αέρα. Μάλιστα, δεν χρειάζεται καν να είσαι λουσμένη για να το πετύχεις. Το αντίθετο! Τα άλουστα μαλλιά σχεδόν επιβάλλονται, αφού έχουν καλύτερο κράτημα. Και να μην μιλήσουμε για το πόσο stylish είναι, φαίνεται άλλωστε.

Μισή αλογοουρά

Ports-1961-clp-S23-024.jpg

…ή μάλλον μισοτυλιγμένη. Είναι το χτένισμα που δεν περιμένεις να σου δώσει στιλ, και όμως το κάνει πανεύκολα. Παράλληλα, προστατεύει τα μαλλιά σου από τον αέρα, δείχνει τέλειο, γίνεται ωραιότερο με κάθε φύσηγμα, και μπορείς να το κάνεις ακόμα και αν έχεις κόψει πρόσφατα ένα stylish καρέ.

Copper red: Το πιο extreme κόκκινο στα μαλλιά αναδεικνύει κάθε τόνο επιδερμίδας