Dark green: Το κυπαρισσί μανικιούρ είναι η τέλεια εναλλακτική αν βαρέθηκες το μαύρο & το μπορντό

Μαρία Ροδίτη
Dark green: Το κυπαρισσί μανικιούρ είναι η τέλεια εναλλακτική αν βαρέθηκες το μαύρο & το μπορντό

Και εμείς σου έχουμε τα 10 πιο κομψά και fashion forward μανικιούρ σε κυπαρισσί απόχρωση.

Το φθινόπωρο – επιτέλους- ήρθε και μαζί του θα φέρνει ολοένα και περισσότερο κρύο όσο ο καιρός περνά. Αυτό σημαίνει ότι σιγά-σιγά τα φύλλα των δέντρων θα πέφτουν, τα σύννεφα και οι βροχές θα είναι πιο συχνές, άρα και τα μουντά χρώματα στο περιβάλλον. Και όταν τα μουντά χρώματα κάνουν την εμφάνισή τους γύρω μας… ακολουθούν και στο μανικιούρ.

Τι σημαίνει αυτό; Πως ήδη λογικά έχεις αρχίσει τα σκουρόχρωμα μανικιούρ, όπως το μαύρο και το μπορντό, τα οποία ομολογουμένως αποτελούν super chic επιλογές για το φθινόπωρο και τον χειμώνα. Αν, ωστόσο, κάπως τα βαριέσαι και θέλεις κάτι πιο fashion forward, μπορείς να δοκιμάσεις το κυπαρισσί μανικιούρ.

Checkered nails είναι το πιο παιχνιδιάρικο μανικιούρ της σεζόν και έχουμε 10 υπέροχες προτάσεις

Dark green nails για super chic εμφανίσεις

Μη βιάζεσαι και μην προτρέχεις! Το κυπαρισσί μανικιούρ δεν είναι μόνο για τα Χριστούγεννα άσχετα αν το χρώμα του είναι κατά βάση γιορτινό. Το σκούρο πράσινο είναι πολύ κομψό, είναι η τέλεια επιλογή για το φθινόπωρο και τον χειμώνα και κολακεύει κάθε τόνο επιδερμίδας.

Άσε που εντυπωσιάζει πολύ περισσότερο από τα κλασικά μαύρα και μπορντό nail art, γιατί δεν είναι τόσο συνηθισμένο. Στην gallery θα δεις 10 φανταστικά μανικιούρ σε dark green για να πάρεις όλο το nail inspo που χρειάζεσαι για το επόμενο ραντεβού με τη μανικιουρίστ σου.

Πώς θα στεγνώσει το βερνίκι νυχιών πιο γρήγορα

Σε περίπτωση που κάνεις μόνη σου μανικιούρ στο σπίτι, αρχικά μπράβο! Και περνάς ευχάριστα τον χρόνο σου και γλιτώνεις χρήματα. Αν, όμως, έχεις το βασικό πρόβλημα που έχουμε όλες και το βερνίκι καθυστερεί να στεγνώσει, βρίσκεσαι στο σωστό μέρος.

Δες παρακάτω τα tips για να στεγνώνει ASAP το βερνίκι νυχιών κι εσύ να μη χαλάς από απροσεξίες τα φρεσκοβαμμένα νύχια σου.

- Άπλωσε το βερνίκι σε λεπτές στρώσεις. Δηλαδή, μην πάρεις μεγάλη ποσότητα βερνικιού στο πινελάκι απλά και μόνο για να «γεμίσει» χρώμα το νύχι σου. Καλύτερα λεπτές και περισσότερες στρώσεις, παρά μία πιο παχιά. Έτσι, θα στεγνώσουν πολύ πιο γρήγορα τα νύχια σου.

- Διάλεξε βερνίκι που στεγνώνει γρήγορα. Στην αγορά κυκλοφορούν quick-dry φόρμουλες βερνικιών για τα κορίτσια που… βιάζονται. Είναι μια καλή λύση για να μην περιμένεις αρκετή ώρα μέχρι να στεγνώσει το μανικιούρ σου.

- Μην ξεχνάς το top coat. Το top coat δε χρησιμεύει μόνο για να κρατήσει περισσότερες ημέρες το μανικιούρ σου, αλλά βοηθά στο ταχύτερο στέγνωμά του. Άσε που προσθέτει ακόμη περισσότερη λάμψη στα νύχια σου.