5 tips για τέλειο μαύρο μανικιούρ & 5 nail art για να πάρεις ιδέες

Μαρία Ροδίτη
5 tips για τέλειο μαύρο μανικιούρ & 5 nail art για να πάρεις ιδέες

Το μαύρο μανικιούρ βρίσκεται ανάμεσα στις πιο hot τάσεις κάθε χειμώνα και ήρθε η ώρα να το δοκιμάσεις.

 

Το ραντεβού στη μανικιουρίστ είναι ένα από τα αγαπημένα beauty treatments όλων μας για δύο βασικούς λόγους: πρώτον γιατί μας κάνει πιο όμορφες και μας χαρίζει την απόλυτη περιποίηση και δεύτερον, γιατί χαλαρώνουμε και περνάμε χρόνο με τον εαυτό μας.

Δεν είναι πάντα, ωστόσο, εύκολο να κάνεις ένα ραντεβού, ειδικά αν είσαι της τελευταίας στιγμής ή το budget… δεν φτάνει. Και τι κάνεις τότε; Φυσικά και δεν σκας, αλλά δημιουργείς μόνη σου ένα τέλειο μανικιούρ. Σήμερα, λοιπόν, έχω να σου προτείνω το μαύρο μανικιούρ, που είναι μια super chic, χειμερινή πρόταση και ταιριάζει με τα πάντα. Πάμε να δούμε τα πιο cool tips για το απόλυτο DIY μαύρο μανικιούρ;

Black nails: Ήρθε η ώρα για μαύρο μανικιούρ και για το απόλυτο fall mood

Τα tips για να είναι τέλειο το μαύρο μανικιούρ σου

Φρόντισε τα νύχια σου να είναι πεντακάθαρα και πολύ προσεγμένα

Κάνε ένα DIY μανικιούρ και αφαίρεσε με ασετόν οποιοδήποτε υπόλειμμα από παλαιότερο βερνίκι. Το παν είναι τα νύχια σου να είναι πεντακάθαρα πριν ξεκινήσεις να χρησιμοποιείς το μαύρο βερνίκι.

Ώρα για base coat

Όπως σε κάθε μανικιούρ έτσι και στο μαύρο θα πρέπει να απλώσεις στα νύχια σου βάση, ώστε και να τα προστατεύσεις από το βερνίκι, αλλά και για να απλωθεί αυτό μετέπειτα άψογα.

Προσοχή στο πινελάκι

Attention, please! Επειδή το μαύρο είναι ένα πολύ σκούρο χρώμα, χρειάζεται να είσαι προσεκτική με την ποσότητα βερνικιού που θα πάρεις στο πινελάκι σου. Φρόντισε, λοιπόν, να μην υπάρχει περίσσεια ποσότητα βερνικιού και να είναι τόσο ώστε να βαφτεί το κάθε νύχι.

https://www.instagram.com/p/CkxzlrMqXau

Ξεκίνα από το κέντρο του νυχιού

Πιάσε το πινέλο και δημιούργησε μια κάθετη λωρίδα στο κέντρο του νυχιού με το μαύρο βερνίκι. Βάψε με τον ίδιο τρόπο και τις δύο άλλες άκρες του νυχιού μέχρι το αποτέλεσμα να είναι ομοιόμορφο.

Πάμε για τη δεύτερη στρώση

Πέρασε τώρα δεύτερη στρώση βερνικιού στα νύχια κατά τον ίδιο τρόπο. Αφού στεγνώσει, βάλε και top coat για να «κλειδώσεις» το μανικιούρ και είσαι έτοιμη! Ό,τι υπόλειμμα έχεις στο δέρμα μπορείς να το αφαιρέσεις με λίγο ασετόν και μια μπατονέτα.

Black nail inspo

Και τώρα που πήρες τις πληροφορίες σου για το τέλειο, μαύρο μανικιούρ, δεν θέλεις και λίγο nail inspo; Ρητορική είναι η ερώτηση, φυσικά. Όλες αγαπάμε τα nail art και όλες θέλουμε να παίρνουμε νέες ιδέες για το επόμενο ραντεβού με τη μανικιουρίστ ή για το δικό μας, DIY mani.

Κι εσύ, λοιπόν, θα βρεις το nail inspo που χρειάζεσαι ευθύς αμέσως, στην παρακάτω gallery, όπου και θα ανακαλύψεις 5 super chic μαύρα μανικιούρ. Let's go!