BB, CC και Concealer Νυχιών: Ναι υπάρχουν και μπορούν να αλλάξουν το μανικιούρ σου

BB, CC και Concealer Νυχιών: Ναι υπάρχουν και μπορούν να αλλάξουν το μανικιούρ σου

Τα super chic, σχεδόν άχρωμα μανικιούρ που βλέπεις στο Instagram είναι μόλις μερικές πινελιές μακριά, αρκεί να έχεις το κατάλληλο… nail makeup!

Το μανικιούρ και τα nail art είναι εμμονή μας εδώ στο beauty department. Ενώ όμως σου δείχνουμε όλα τα νέα trends, σχέδια και χρώματα που ξέρουμε ότι σου αρέσουν, δεν χάνω ευκαιρία (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη), να σου μιλήσω για τη λατρεία που έχω στα καθαρά, σχεδόν άχρωμα, κοντά και super chic νύχια. Είναι αυτά τα barely there μανικιούρ που βλέπω στο Instagram και δεν μπορώ να χορτάσω, ούτε και να έχω εύκολα.

https://www.instagram.com/p/CV80LTzhlSP

Βλέπεις, αυτό το άψογο αποτέλεσμα θέλει μία βάση εξίσου αψεγάδιαστη και σοφιστικέ. Θέλει λάμψη υγείας, που δεν μοιάζει να προέρχεται από κάποιο top coat, και το πιο ανεπαίσθητο nude ή ροδαλό χρώμα, που θα μπορούσε να είναι και το φυσικό χρώμα των νυχιών σου. Όλα αυτά –εννοείται- δεν μπορούν να γίνουν με ένα απλό μανικιούρ.

Dark green: Το κυπαρισσί μανικιούρ είναι η τέλεια εναλλακτική αν βαρέθηκες το μαύρο & το μπορντό

Τα νύχια μου (και ίσως τα δικά σου) ταλαιπωρούνται καθημερινά αφού τα τρώω (don’t judge me), βρέχονται ανα μισή ώρα αφού πλένω με μανία τα χέρια μου (και τα πιάτα), και γενικά, δεν περνούν καλά και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Γι’ αυτό όταν διάβασα ότι υπάρχει μακιγιάζ νυχιών, σχεδόν τσίριξα. Τι εννοώ όμως όταν λέω μακιγιάζ νυχιών;

Θα ήταν εύκολο να μπερδευτείς και να νομίζεις ότι μιλώ για απλά nude βερνίκια. Όχι όμως. Μιλώ για κρέμες CC, BB και Concealers, ειδικά για νύχια, που βελτιώνουν άμεσα αλλά και μακροπρόθεσμα το χρώμα και την ποιότητα των νυχιών. Κάνουν με λίγα λόγια, ότι ακριβώς κάνουν τα αντίστοιχα προϊόντα για την επιδερμίδα σου.

https://www.instagram.com/p/CiuGGzWDAVc

Το εφέ «χτίζεται» όσο εσύ θέλεις, και το αποτέλεσμα είναι αυτό το άψογο χρώμα που δείχνει Polished χωρίς να είναι υπερβολικό. Σε περίπτωση που δεν το έχεις καταλάβει, το μακιγιάζ νυχιών είναι η νέα μου εμμονή, και θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σου το nail makeup που έχω ξεχωρίσει μέχρι στιγμής. Με ένα ακόμα scroll θα ανακαλύψεις 5 κρέμες CC, BB και Concealers που θα κάνουν το μανικιούρ σου αγνώριστο! Enjoy queen…

Checkered nails είναι το πιο παιχνιδιάρικο μανικιούρ της σεζόν και έχουμε 10 υπέροχες προτάσεις

CUTEX BB NAIL CONCEALER

cutex.png

Πρωτοποριακή φόρμουλα, εμπλουτισμένη με λάδι μαύρης σταφίδας και σκόνη μεταξιού. Ενυδατώνει και θρέφει τα νύχια, ενώ γεμίζει επίσης τις ανώμαλες επιφάνειες και κρύβει τις ατέλειες για μια πιο περιποιημένη εμφάνιση.

LONDONTOWN, ILLUMINATING NAIL CONCEALER

kur.png

Ένα genius προϊόν, που δίνει την ψευδαίσθηση των φυσικά τέλειων νυχιών, χάρη στο εκχύλισμα πορσελάνης και τα ιριδίζοντα στοιχεία, που φιλτράρουν αμέσως τον αποχρωματισμό για άψογο φινίρισμα.

ORLY, BB CRÈME

orly.png

Μία «κρέμα» ΒΒ για τα νύχια, που λευκαίνει, χαρίζει λάμψη, βελτιώνει την υφή και προστατεύει αποτελεσματικά την επιφάνεια των νυχιών, αφού περιέχει φίλτρα UV ΚΑΙ για προστασία από τον ήλιο.

LUMENE, CC NAIL CONCEALER

lumene.png

Μία 3 σε 1 «κρέμα» CC για τα νύχια, που εξομαλύνει την επιφάνειά τους (ραβδώσεις και ανωμαλίες), καμουφλάρει ατέλειες, προστατεύει και θρέφει σε βάθος το μανικιούρ σου, όσο το φοράς.

ESSIE, PRIMER COLOR CORRECTOR FOR NAILS

essie.png

Εμπνευσμένη από την color correcting τεχνική στο μακιγιάζ, η Essie συμπεριέλαβε στη σύνθεση του προϊόντος ειδικά μικροσωματιδία που αποχρωματίζουν την επιφάνεια των νυχιών, εξαφανίζοντας κιτρινίλες και δυσχρωμίες από τα νύχια.