Η JLo μπήκε σε mood Χριστουγέννων από νωρίς – Το glam μακιγιάζ & χτένισμα που πρέπει να δοκιμάσεις

Μαρία Ροδίτη
Η JLo μπήκε σε mood Χριστουγέννων από νωρίς – Το glam μακιγιάζ & χτένισμα που πρέπει να δοκιμάσεις

Η JLo σού δίνει από τώρα το Christmas inspo που χρειάζεσαι για εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Νομίζεις ότι είναι πολύ νωρίς να συζητάμε για τα Χριστούγεννα; Κι όμως, δεν είναι! Ήδη οι celebrities που έχουν ξεκινήσει να στολίζουν γιορτινά το σπίτι τους είναι αρκετοί, ενώ η Jennifer Lopez αποφάσισε από τώρα να μπει σε Xmas mood με το beauty look της.

Η 53χρονη superstar απογείωσε το κόκκινο outfit της (να ένα ακόμη χριστουγεννιάτικο twist) με την πιο κομψή αλογοουρά, αλλά και το απαραίτητο shimmer στο eye look, που κάθε party glam εμφάνιση έχει ανάγκη.

Bordeaux nails: Η JLo δημιούργησε το πιο chic μανικιούρ με βερνίκι που κοστίζει κάτω από 12€

Το Xmas beauty look της Jennifer Lopez που πρέπει να δοκιμάσεις

«Ready to GLOW ALL OUT this holiday season? (aka έτοιμες να λάμψουμε όλες τη γιορτινή περίοδο;)», αναρωτιέται στο post της στο Instagram η Jennifer Lopez και μας δίνει την απόλυτη έμπνευση για τα γιορτινά looks. Και αν σου φαίνεται πολύ νωρίς, έχω να σου πω ότι τα Χριστούγεννα απέχουν μόλις 48 μέρες.

https://www.instagram.com/p/Ckglfa8pjIz

Στο θέμα μας τώρα. Η Jennifer Lopez πόζαρε με μια super chic, ψηλή αλογοουρά με κυματισμούς στις άκρες της, η οποία την έκανε να δείχνει και πιο νέα. Γιατί; Διότι τα μαλλιά ήταν πολύ τραβηγμένα πίσω, οπότε αυτόματα έγινε face lift και το αποτέλεσμα ήταν απλά εντυπωσιακό.

Όσο για το μακιγιάζ; Εκτός από τα υπέροχα τονισμένα φρύδια και το κόκκινο κραγιόν που -ούτως ή άλλως- παραπέμπει στα Χριστούγεννα, η JLo απογείωσε το look χρησιμοποιώντας χρυσή σκιά με glitter. Αλήθεια, υπάρχει τίποτα πιο λαμπερό και χριστουγεννιάτικο από το χρυσό στο eye look; Ρητορική είναι η ερώτηση, φυσικά.

Shopping time

Κι επειδή μπορεί από τώρα να θέλεις να αρχίσεις τα glam looks – δεν σου το απαγορεύει κανένας, άλλωστε- σού έχω ετοιμάσει παρακάτω έναν mini οδηγό αγοράς.

Με ένα scroll στην gallery θα βρεις 5 χρυσές σκιές που θα λατρέψεις και θα φοράς για να απογειώνεις τα βραδινά αλλά και γιορτινά looks σου. Καλά ψώνια, girl!