9 λάδια σώματος για τέλεια ενυδάτωση και διακριτική λάμψη

Μαρία Ροδίτη
9 λάδια σώματος για τέλεια ενυδάτωση και διακριτική λάμψη

Η λάμψη είναι η λέξη-«κλειδί» των Χριστουγέννων! Απόκτησέ τη με ένα λάδι σώματος, το οποίο συγχρόνως θα χαρίσει στην επιδερμίδα σου θρέψη κι ενυδάτωση.

Τα Χριστούγεννα είναι η αγαπημένη μου περίοδος. Τρελαίνομαι για κάθε γιορτινή συσκευασία δώρου, για τον γιορτινό στολισμό στους δρόμους και στα σπίτια, για τη χριστουγεννιάτικη μουσική που ακούγεται παντού και, φυσικά, για τη λάμψη που έχει αυτή η εποχή. Λάμψη παντού! Στο μακιγιάζ, στα νύχια, στην επιδερμίδα.

Σήμερα θα σταθώ στο skincare – μιας που έχουμε μιλήσει αρκετά για glam μανικιούρ- και στη διακριτική λάμψη, αλλά συνάμα και στην ενυδάτωση. Πώς επιτυγχάνονται αυτά μαζί; Με ένα λάδι σώματος. Το λάδι είναι το hero item της χριστουγεννιάτικης περιόδου και αυτό που θα προσφέρει θρέψη, απαλότητα και υγιή όψη στην επιδερμίδα του σώματός σου. Γιατί τι θέλουμε όταν φοράμε καλσόν και μίνι φούστες; Να λάμπει το δέρμα μας και να φτάνει στα ύψη η αυτοπεποίθησή μας!

All I want for Christmas is… η νέα σειρά με κεριά και κρέμες σώματος της Mariah Carey

Δες, λοιπόν, παρακάτω τον απόλυτο οδηγό αγοράς που ετοίμασα για εσένα με τα 9 καλύτερα λάδια σώματος και go shopping, girl. Μην ξεχνάς πως τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (ναι, και την Κυριακή), οπότε έχεις όλο τον χρόνο μπροστά σου να διαλέξεις ένα υπέροχο δώρο για τον εαυτό σου.

10 υπέροχα λάδια σώματος για λάμψη κι ενυδάτωση

fresh_line_body_oil.jpg

Fresh Line, ΚΑΡΥΔΑ Ξηρό Λάδι Σώματος

Ξηρό λάδι σώματος για πλούσια ενυδάτωση και μεταξένια αίσθηση στο δέρμα. Μοσχοβολάει καρύδα, είναι εμπλουτισμένο με έλαιο μακαντάμια και απλώνεται πανεύκολα, χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας.

korres_bodyoil.JPG

KORRES, ΕΛΙΑ & ΜΕΛΙ PURE GREEK OLIVE ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΤΙΚΟ ΛΑΔΙ ΣΩΜΑΤΟΣ

Δεν μιλάμε για ένα απλό body oil. Αυτό το ξηρό λάδι σώματος είναι εμπλουτισμένο με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, γι' αυτό και ενυδατώνει, θρέφει, αποκαθιστά την ελαστικότητα και διατηρεί τη νεανικότητα της επιδερμίδας. Άσε που έχει ένα υπέροχο άρωμα μελιού. Worth it!

molton_brown_ladi_swmatos.JPG

MOLTON BROWN, DELICIOUS RHUBARB & ROSE BODY OIL

Αρώματα βανίλιας και ζάχαρης ισορροπούν στις νότες βάσης του ξηρού body oil, καθώς το δέρμα απολαμβάνει ένα διακριτικά λαχταριστό άρωμα. Να σημειωθεί ότι αυτό το πολυτελές ελιξίριο περιέχει αργανέλαιο, ένα συστατικό που φημίζεται για τη βαθιά ενυδάτωση και θρέψη της επιδερμίδας.

youthlab_bodyoil.JPG

YOUTH LAB., DRY OIL - FACE, BODY & HAIR

Προσφέρει εντατική και μακράς διάρκειας ενυδάτωση, ενισχύοντας την ανθεκτικότητα της επιδερμίδας, θρέφει, δίνει λάμψη, καταπραΰνει από τυχόν ερεθισμούς και προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες και την πρόωρη γήρανση.

nuxe_ladi_swmatos_glitter.JPG

NUXE, Huile Prodigieuse - Ιριδιζον Ξηρό Λάδι για Πρόσωπο-Σώμα-Μαλλιά

Πλούσιο σε φυτικά έλαια και βιταμίνη Ε, αυτό το ξηρό λάδι ενυδατώνει, θρέφει και προστατεύει το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά. Όχι μόνο, όμως! Περιέχει φυτικές ιριδίζουσες πέρλες και χαρίζει μία υπέροχη και διακριτική λάμψη στην επιδερμίδα.

kiehls_bodyoil.JPG

KIEHL’S, CRÈME DE CORPS NOURISHING DRY BODY OIL

Ανάλαφρο έλαιο σώματος, που θρέφει και ενυδατώνει την επιδερμίδα σε βάθος, προσφέροντάς της ελαστικότητα και απαλή, μεταξένια υφή. Είναι εμπλουτισμένο με σκουαλάνιο και έλαιο από σπόρους σταφυλιού.

avene_bodyoil.JPG

AVENE, BODY ESSENTIEL ΛΑΔΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ

Θρέφει το δέρμα και αναδεικνύει την ομορφιά του αφήνοντάς το βελούδινο, απαλό κι ενυδατωμένο.

clarins_ladiswmatos.JPG

CLARINS, TONIC TREATMENT OIL

Δεν μιλάμε για ένα απλό έλαιο σώματος. Το συγκεκριμένο body oil - εκτός από ενυδατικό- είναι και συσφικτικό, καθώς τονώνει και βελτιώνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας, ενώ εξομαλύνει την εμφάνιση των ραγάδων.

lepetit_marseilais_ladi.JPG

LE PETIT MARSEILAIS, Μη Λιπαρό Λάδι Σώματος Σε Σπρέι Με Βούτυρο Καριτέ, Γλυκό Αμύγδαλο & Έλαιο Αργκάν

Απορροφάται αμέσως, αφήνει ένα υπέροχο άρωμα, χωρίς ίχνος λιπαρότητας, και ενυδατώνει σε βάθος.