10 μυρωδάτες κρέμες σώματος γιατί και το φθινόπωρο η ενυδάτωση είναι must

Μαρία Ροδίτη
10 μυρωδάτες κρέμες σώματος γιατί και το φθινόπωρο η ενυδάτωση είναι must

Όσο ο καιρός δροσίζει τόσο εσύ θα πρέπει να φροντίζεις για τη σωστή ενυδάτωση της επιδερμίδας σου. Οπότε, τουλάχιστον μια κρέμα σώματος θα πρέπει να υπάρχει στο μπουντουάρ σου.

Είναι πολλές οι γυναίκες που πιστεύουν ότι η ενυδάτωση είναι απαραίτητη μόνο το καλοκαίρι, που ο ήλιος καίει και αφυδατώνει την επιδερμίδα αφήνοντάς σου πολλές φορές μία αίσθηση τραβήγματος. Δεν είναι έτσι τα πράγματα, όμως!

Και το φθινόπωρο είναι απαραίτητο να χρησιμοποιείς κρέμα σώματος. Κι αυτό, γιατί το δέρμα μόνο με την απαραίτητη υγρασία μπορεί να είναι απαλό, λαμπερό και υγιές. Χωρίς ξηρότητα, δηλαδή, χωρίς να ξεφλουδίζει και να δείχνει ταλαιπωρημένο. Αυτό σημαίνει ότι κάθε μα κάθε μέρα – μετά από το μπάνιο ιδανικά- θα πρέπει να απλώνεις από την κορυφή ως τα νύχια μια ενυδατική κρέμα. Μια κρέμα με θρεπτικά συστατικά για το δέρμα που θα σου επιτρέπει να φοράς με άνεση και αυτοπεποίθηση τις μίνι φούστες με τα καλσόν σου, αλλά και που θα σου αφήνει πάντα το δέρμα όμορφο και βελούδινο.

Mega-guide: 30 κρέμες σώματος που μυρίζουν θεϊκά

Και επειδή δεν θέλω να ψάχνεις, έκανα εγώ την έρευνα αγοράς μου και εντόπισα τις 10 καλύτερες και πιο μυρωδάτες κρέμες σώματος που θα βρεις στα φυσικά και online καταστήματα. Θες τριαντάφυλλο; Θες αλόη; Θες καρύδα; Ο παρακάτω οδηγός αγοράς καλύπτει πραγματικά κάθε γούστο και ανάγκη, φυσικά!

body_lotion.jpg

Shopping για… κρέμες σώματος

bodyshop_krema.jpg

THE BODY SHOP, British Rose Body Lotion To Milk

Είναι ιδανική για την κανονική προς ξηρή επιδερμίδα, διαθέτει υπέροχο άρωμα από ροδοπέταλα και, παρά την ελαφριά της υφή, προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και αίσθηση θρέψης που διαρκεί έως και 72 ώρες, χαρίζοντας ταυτόχρονα στην επιδερμίδα φυσική λάμψη και υγεία.

freshline_krema.jpg

FRESH LINE, Φαίδρα Ενυδατική Κρέμα Σώματος

Η γλυκιά λουλουδάτη βιολέτα, το σαγηνευτικό υλάνγκ-υλάνγκ και το εξωτικό γιασεμί για εξισορρόπηση διάθεσης και εναρμονίση των συναισθημάτων, προσφέρουν ένα μακράς διαρκείας λουλουδάτο άρωμα που μένει στο δέρμα για ώρες. Προσφέρουν, όμως, και εντατική ενυδάτωση συνδυαστικά με τα φυτικά λάδια που εμπεριέχονται στην κρέμα.

nivea_krema.JPG

NIVEA, NIVEA BODY ALOE HYDRATION LOTION

Είναι εμπλουτισμένη με deep moisture serum και αλόη, έναν συνδυασμό που διαπερνά βαθιά μέσα στην επιδερμίδα, κλειδώνοντας την υγρασία και διατηρώντας τη για 48 ώρες.

dove_krema.JPG

DOVE, Λοσιόν Σώματος Purely Pampering Shea Butter

Το ζεστό και κρεμώδες άρωμα της βανίλιας αφήνει μια αίσθηση ισορροπίας, ενώ το βούτυρο καριτέ θρέφει σε βάθος και κάνει την επιδερμίδα πιο απαλή.

marseilais_krema.JPG

LE PETIT MARSEILIAIS, Βιολογικά Πιστοποιημένο Γαλάκτωμα Σώματος Με Άνθη Πορτοκαλιάς

Με την απαλή υφή και τη ευχάριστη μυρωδιά του, αυτό το γαλάκτωμα σώματος απορροφάται γρήγορα και αναζωογονεί το δέρμα προσφέροντας 48ωρη ενυδάτωση.

KORRES_KREMA.JPG

KORRES, GRAPEFRUIT SUNRISE ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΣΩΜΑΤΟΣ

Αναζωογονητικός αρωματικός συνδυασμός φρεσκοκομμένου grapefruit, με γλυκές νότες νερολί και δροσιστικό περγαμόντο. Ενυδατικό γαλάκτωμα πλούσιο σε αμυγδαλέλαιο, αλόη, και προβιταμίνη Β5, που τονώνουν την επιδερμίδα και ενισχύουν την ελαστικότητά της.

johnson_krema.JPG

JOHNSON, Ενυδατικό Γαλάκτωμα Vita-Rich Oil Infusion με Αμυγδαλέλαιο, Έλαιο Argan & Βούτυρο Καριτέ

Θρέφει την επιδερμίδα, αφήνοντάς τη βελούδινα απαλή, με 48ωρη αίσθηση ενυδάτωσης και υπέροχο άρωμα. Απορροφάται άμεσα, χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας.

bioten_krema.JPG

BIOTEN, BODY LOTION BELOVED COCONUT

Βούτηξε σε μία έκρηξη αναζωογονητικής ενυδάτωσης με αυτό το γαλάκτωμα σώματος που μοσχοβολάει καρύδα.

moltonbrown_krema.JPG

MOLTON BROWN, Dewy Lily of the Valley & Star Anise Body Lotion

Ένα απαλό body lotion με σύνθεση που περιέχει κρίνο και γλυκό γλυκάνισο και αφήνει την επιδερμίδα αρωματισμένη με ένα διακριτικό και κομψό floral άρωμα.

jomalone_krema.JPG

JO MALONE LONDON, RED ROSES BODY CRÈME

Κρέμα σώματος που θρέφει, ενώ πολυτελή αρώματα από μανταρίνι, καρύδα και ευκάλυπτο αναδεικνύουν τη μυρωδιά του δέρματος.