All I want for Christmas is… η νέα σειρά με κεριά και κρέμες σώματος της Mariah Carey

Μαρία Ροδίτη
All I want for Christmas is… η νέα σειρά με κεριά και κρέμες σώματος της Mariah Carey

Photo by Charles Sykes/Invision/AP, File

Η βασίλισσα των Χριστουγέννων, Mariah Carey, έχει ένα τέλειο «δώρο» για τις beauty lovers.

All we want for Christmas… είναι η νέα συλλογή με προϊόντα μπάνιου, σώματος και κεριά της Mariah Carey. Ναι, καλά κατάλαβες! Η τραγουδίστρια, που είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τα Χριστούγεννα, μπαίνει δυναμικά στον beauty «στίβο» και κυκλοφορεί τη δική της σειρά ομορφιάς.

Ειδικότερα, η 52χρονη star ένωσε τις δυνάμεις της με την εταιρεία Find Your Happy Place και κυκλοφορεί μια χριστουγεννιάτικη σειρά με κεριά, body lotions και bath gels. Τα προϊόντα είναι ήδη διαθέσιμα στο Walmart, με τα περισσότερα να είναι σε οικονομικές τιμές και να κοστίζουν κάτω από 10 δολάρια.

Black Friday shopping: Τα 10 καλύτερα προϊόντα ομορφιάς που τώρα αξίζει να μπουν στο νεσεσέρ σου

Όσα είπε η Mariah Carey για τη σειρά ομορφιάς που κυκλοφορεί

«Τίποτα δεν καθαρίζει το σώμα και την ψυχή κάποιου όσο ένα πολυτελές ζεστό αφρόλουτρο», είπε η Mariah Carey στο Today για τη συνεργασία της με τo brand Find Your Happy Place, το οποίο σχεδιάστηκε για να «υπενθυμίζει σε όλους να απολαύσουν μια στιγμή αυτοφροντίδας».

Τι περιλαμβάνει η σειρά ομορφιάς της Christmas Queen

Η συνεργασία Mariah Carey και Find Your Happy Place περιλαμβάνει το σετ Winter Wonderland Find Your Happy Place, το οποίο κοστίζει 10 δολάρια, και αποτελείται από αφρόλουτρο, λοσιόν σώματος και κρέμα χεριών. Η κρέμα χεριών, μάλιστα, πωλείται και ξεχωριστά στην τιμή των 4 δολαρίων.

https://www.instagram.com/p/Ck3lmQjLOO7

Εάν είσαι fan των γλυκών αρωμάτων, υπάρχει επίσης μια λοσιόν σώματος που μοσχοβολάει ζεστή βανίλια (κοστίζει 7 δολάρια) και ένα αφρόλουτρο με νότες βανίλιας, σαντιγί, σανδαλόξυλου και κασμίρ, επίσης στην τιμή των 7 δολαρίων.

https://www.instagram.com/p/Ck1VCBtJMV5

Τέλος, το Sweet Cream Hand Wash κοστίζει 4 δολάρια και το σετ δώρου με κεριά της σειράς Home Essentials κοστίζει 15 δολάρια.

https://www.instagram.com/p/CkywoxMJ6Tg