Το frosty French mani και ακόμη 8 hot τάσεις στα νύχια για τα Χριστούγεννα

Μαρία Ροδίτη
Το frosty French mani και ακόμη 8 hot τάσεις στα νύχια για τα Χριστούγεννα

Από κρύσταλλα και το κλασικό κόκκινο, μέχρι glitter και frosty σχέδια, οι τάσεις στα νύχια των Χριστουγέννων ικανοποιούν κάθε γούστο.

Η εποχή των parties είναι πιο κοντά από ποτέ και είμαι σίγουρη πως ήδη έχεις μπει κι εσύ σε Christmas mood. Αν δεν έχεις στολίσει χριστουγεννιάτικα το σπίτι σου θα το κάνεις όπου να’ ναι, ήδη έχεις αρχίσει να χαζεύεις τα δώρα που θα κάνεις στους αγαπημένους σου και, βέβαια, να σκέφτεσαι τις glam εμφανίσεις σου. Τα outfits για τα ρεβεγιόν, τα χτενίσματα, το μακιγιάζ και, φυσικά, τα νύχια.

Σήμερα θα σταθώ στα νύχια μιας και είναι το μόνο σημείο – αν μπορούμε να το πούμε έτσι- το οποίο μπορείς να βάλεις από τώρα σε party mood. Ναι! Γιατί να μην αρχίσεις τα glitter, τα shimmer, τα χριστουγεννιάτικα σχέδια από τώρα; Ο Δεκέμβριος μόλις μας καλωσόρισε, οπότε να η ευκαιρία να μάθεις τα party nail trends της γιορτινής περιόδου, να πάρεις όλο το απαραίτητο inspo και από εδώ και στο εξής να πηγαίνεις προετοιμασμένη στα ραντεβού με τη μανικιουρίστ.

Metallic nails: 10 μανικιούρ με μεταλλική υφή για να μπαίνεις σιγά-σιγά σε Xmas mood

Τα 9 party nail trends που αξίζει να δοκιμάσεις τα Χριστούγεννα

Μανικιούρ με κρύσταλλα

https://www.instagram.com/p/CkoPXrMAmcO

Ένα glamorous μανικιούρ δεν χρειάζεται να είναι έντονο. Δες αυτό το υπέροχο διάφανο nail art... Με λίγα μικροσκοπικά κρύσταλλα αποκτά αμέσως festive διάθεση.

Half-moon σε βυσσινί

half_moon.jpg

Πρόσθεσε μια μικρή λεπτομέρεια σε ένα απλό, βυσσινί μανικιούρ, όπως αυτό το half moon. Super chic, δεν συμφωνείς;

Χριστούγεννα 100%

xmas_nails.jpg

Αν είσαι Christmas lover και δεν αντέχεις να περιμένεις μέχρι την εβδομάδα των Χριστουγέννων, ξεκίνα από τώρα τα καθαρά γιορτινά μανικιούρ.

Λαμπερό tortoiseshell nail art

https://www.instagram.com/p/Cii0mM4vD-5

Ιδανικό για τη γιορτινή περίοδο που ξεκινά, αυτό το μανικιούρ σε υπέροχες πράσινες αποχρώσεις και glitter χρυσό θα σε κάνει να ξεχωρίσεις. Γιατί συνδυάζει το glam του χρυσού με ένα από τα πιο hot nail trends, που δεν είναι άλλο από το tortoiseshell nail art (aka το σχέδιο από το καβούκι της χελώνας).

Xmas stars

https://www.instagram.com/p/Ck8m5kzuufm

Με αστέρια και λάμψη, αυτό το απλό μανικιούρ έχει όλα όσα θέλουμε για τα νύχια της party season.

Συνέχισε στην gallery και δες ακόμα 4 nail trends, ιδανικά για την περίοδο των Χριστουγέννων.