Christmas glam: 6 glitter βερνίκια και 6 μανικιούρ για λαμπερές εμφανίσεις

Μαρία Ροδίτη
Christmas glam: 6 glitter βερνίκια και 6 μανικιούρ για λαμπερές εμφανίσεις

Ήρθε η ώρα να αρχίσεις τα glam nail looks και να βάλεις το glitter στο μανικιούρ σου. Μην ξεχνάς ότι τα Χριστούγεννα απέχουν μόλις 23 μέρες.

Η πιο όμορφη περίοδος του χρόνου επιτέλους έφτασε. Χθες (1/12) στολίστηκε χριστουγεννιάτικα η πλατεία Συντάγματος στο κέντρο της Αθήνας, η αγορά σε κάθε γωνιά της χώρας έχει βάλει τα γιορτινά της και όλο αυτό το festive mood αρχίζει να μπαίνει σε κάθε πτυχή της καθημερινότητάς μας. Και, φυσικά, στα νύχια μας.

Ναι, ναι! Ήρθε η στιγμή για να βάλεις όλο το glitter του κόσμου στα νύχια σου – αν είσαι αυτό το κορίτσι- ή έστω μικρές δόσεις λάμψης για να ταιριάζεις με το κλίμα των Χριστουγέννων. Και τι χρειάζεσαι για να τα καταφέρεις; Βερνίκια νυχιών με glitter, αλλά και nail inspo από τις αγαπημένες μας artists στο Instagram. Και –εννοείται- ότι τα βρήκα όλα για εσένα.

#Trending! Αυτά τα χρώματα θα φοράς στα νύχια σου όλο τον χειμώνα

Τα πιο wow βερνίκια με glitter

glitter_opi.jpg

OPI Infinite Shine - Pop the Baubles

Τόλμησε το πιο εντυπωσιακό nail look με αυτό το χρυσό και ασημένιο glitter. Θα γίνεις αμέσως μια Christmas queen!

glitter_essie.jpg

Essie - Under Wraps

Αν βαριέσαι το κλασικό κόκκινο ή τα ασημί και χρυσά νύχια, αυτό το πράσινο με βαθύ υποτόνους βερνίκι νυχιών θα σου χαρίσει το πιο fashion forward μανικιούρ.

glitter_cnd.jpg

CND Vinylux - Butterfly Queen

Φούξια με έντονο glitter βερνίκι, που διαρκεί έως μια εβδομάδα, δε χρειάζεται Base Coat και δεν ξεφλουδίζει. Ανατρεπτικό!

glitter_orly.jpg

Orly - Meet Me At Mulholland

Καφέ διάφανο βερνίκι με μπρονζέ glitter. Super chic!

chinaglaze_glitter.jpg

China Glaze - Living in the Elmo-ment

Πόσο πιο τέλειο μπορεί να γίνει ένα κόκκινο μανικιούρ; Πολύ, αν έχει glitter. Δοκίμασε αυτό το βερνίκι και πήγαινε το χριστουγεννιάτικο nail look σου σε άλλο level.

glitter_peggysage.jpg

Peggy Sage - Argent

Αν είσαι silver lover, δεν έχεις παρά να αγοράσεις αυτό το βερνίκι και να λάμψεις τα Χριστούγεννα.

Nail inspo... με glitter φυσικά

Το glitter στο μανικιούρ είναι κατεξοχήν χριστουγεννιάτικη λεπτομέρεια και δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή από αυτήν για να το εντάξεις στο μανικιούρ σου. Και μπορείς να το κάνεις με πολλούς τρόπους.

Είτε επιλέγοντας το glitter σε όλα τα νύχια και δημιουργώντας super glam nail art, είτε προτιμώντας το σε μερικά νύχια ως μικρή λεπτομέρεια. Πάρε ιδέες στην παρακάτω gallery και go for a fabulous mani!