Xmas gift guide: Τα viral προϊόντα ομορφιάς του TikTok που θα λατρέψουν οι beauty addicts φίλες σου

Μαρία Ροδίτη
Xmas gift guide: Τα viral προϊόντα ομορφιάς του TikTok που θα λατρέψουν οι beauty addicts φίλες σου
Matteo Scarpellini/launchmetrics.com/spotlight

Ψάχνεις για ένα δώρο που θα κάνει εντύπωση τα Χριστούγεννα; Δες τα μεγαλύτερα TikTok hits της χρονιάς και επίλεξε αυτό που ξέρεις ότι θα ενθουσιάσει την beauty addict κολλητή, αδελφή ή συνάδελφό σου.

Από την αρχή της πρώτης καραντίνας για την προστασία από τον κορονοϊό, το TikTok άρχισε να μπαίνει «επιθετικά» στη ζωή μας. Άνθρωποι από όλο τον κόσμο δοκίμαζαν τις δυνατότητές του, έκαναν fun videos, αλλά και προτάσεις σε μόδα και ομορφιά. Μέχρι που... σήμερα – λίγο πριν την εκπνοή του 2022- το TikTok θεωρείται ένα πεδίο επιρροής σε τάσεις, ιδέες και απόψεις. Και μια πλατφόρμα μέσα στην οποία μπορείς να ανακαλύψεις τα top προϊόντα της αγοράς- ειδικά στον τομέα της ομορφιάς.

Παρακάτω, λοιπόν, έφτιαξα μια λίστα με το top 10 των beauty items που έγιναν viral στο TikTok το 2022 και τα οποία μπορείς να κάνεις δώρο τα Χριστούγεννα στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Σε εσένα, στη φίλη σου, στη μαμά σου ή στη συνάδελφό σου, που λατρεύουν να περιποιούνται τον εαυτό τους. Τι λες να αγαπήσουν περισσότερο; Ένα ρουζ που θα τους χαρίσει healthy glow, μια παλέτα με σκιές για όλες τις ώρες ή ένα kit για τη φροντίδα των μαλλιών τους;

Τα 3 πιο αποτελεσματικά TikTok hacks για να δώσεις όγκο στα λεπτά μαλλιά

Τα viral TikTok προϊόντα ομορφιάς που θα κάνεις δώρο τα Χριστούγεννα

dior_rouge_blush.JPG

DIOR, Rouge Blush, ΑΠΟΧΡΩΣΗ 556 Cosmic Coral

Χωρίς λάμψη και υγεία κανένα beauty look δεν είναι ολοκληρωμένο. Χάρισε στις αγαπημένες σου αυτό το ρουζ, που περιέχει ελαφρώς ιριδίζουσες χρωστικές, και... να είσαι σίγουρη πως θα ξετρελαθούν.

olaplex.jpg

Olaplex, Hair Repair Treatment Holiday Kit

Το Olaplex κάνει θαύματα στα ξηρά μαλλιά. Αποτελούμενο από ένα σαμπουάν, ένα conditioner και 2 θεραπείες επανόρθωσης, αυτό το κουτί υπόσχεται ονειρεμένα μαλλιά, ακριβώς στην ώρα τους... για τους εορτασμούς του τέλους του χρόνου.

anastasia_skies.jpg

ANASTASIA BEVERLY HILLS, ROSE METALS PALETTE

Ροζ σαμπανιζέ, μεταλλικές σκιές, αστραφτερές χρυσές, bronze... Συνολικά 12 έντονες και σπινθηροβόλες αποχρώσεις «φωλιασμένες» σε ένα ασημί σκηνικό, που θα φωτίσουν τα looks των Χριστουγέννων.

glossier.jpg

Glossier's, The Dewy Look Set

Περιέχει ορό που φωτίζει την επιδερμίδα, lip gloss με holographic εφέ και ρουζ με κρεμώδη υφή. Ό,τι χρειάζεται, δηλαδή, μια γυναίκα στην τσάντα της και στα ταξίδια της.

ghd_styler.JPG

GHD, Styler GoldLisseur Tous Types Cheveux

Εξοπλισμένο με τεχνολογία που αναγνωρίζει τις ανάγκες που έχει ο κάθε τύπος μαλλιών, το ισιωτικό ghd είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να μην καταστρέφει τα μαλλιά κατά το ίσιωμα. Σε σαμπανιζέ χρώμα και μέσα σε βελούδινο νεσεσέρ, αυτό το beauty item θα ενθουσιάσει τις αγαπημένες σου φίλες.

laneige_sleeping_mask.JPG

LANEIGE, Lip Sleeping Mask, Masque De Nuit Pour Les Lèvres

Οι περίφημες μάσκες νύχτας για τα χείλη LaNeige είναι γνωστές για το εκρηκτικό τους κοκτέιλ με βάση το υαλουρονικό οξύ και τα μέταλλα. Αρκεί να καταλάβεις πόσο wow είναι αυτή η μάσκα από το γεγονός ότι πωλείται κάθε 11 δευτερόλεπτα στον κόσμο!

laura_mercier.JPG

LAURA MERCIER, The Wish List, Make-Up Box

Loose powder, που σταθεροποιεί περισσότερο το μακιγιάζ, ενώ ενισχύει την επιδερμίδα, σκιά ματιών με αστραφτερές χρωστικές και ένα ενυδατικό foundation... Ό,τι ακριβώς χρειάζεται το νεσεσέρ σου.

huda_powder.JPG

HUDA BEAUTY, Easy Bake Loose Baking & Setting Powder

Πούδρα, που απορροφά τη λάμψη και απελευθερώνει λεπτές λουλουδένιες νότες. Η φόρμουλα με βάση το άμυλο ρυζιού έχει ήδη κερδίσει σχεδόν 7 εκατομμύρια χρήστες στο TikTok.

rare.JPG

RARE BEAUTY, Soft Pinch, Liquid Blusher

Η εξαιρετικά ελαφριά υφή του γλιστρά πάνω στο δέρμα και αφήνει πίσω του ένα φυσικό ηλιοκαμένο αποτέλεσμα, σαν να επιστρέφεις από μια βόλτα στον καθαρό αέρα... Δεν είναι χωρίς λόγο, λοιπόν, το προϊόν του brand της Selena Gomez με τις περισσότερες πωλήσεις και με πάνω από 900 εκατομμύρια προβολές στο TikTok!

fenty_gloss.JPG

FENTY BEAUTY, Glossy Posse Volume 5.0, Lip Gloss Set

29,9 εκατομμύρια: ο αριθμός των χρηστών του TikTok, που έχουν ήδη ενθουσιαστεί με το Gloss Bomb της Fenty Beauty. Το σετ περιλαμβάνει 3 glosses για πρωινά και βραδινά looks.