Τα 3 πιο αποτελεσματικά TikTok hacks για να δώσεις όγκο στα λεπτά μαλλιά

Μαρία Ροδίτη
Τα 3 πιο αποτελεσματικά TikTok hacks για να δώσεις όγκο στα λεπτά μαλλιά

Οι TikTokers ξέρουν! Δεν υπάρχει μόνο ένας τρόπος να δώσεις όγκο στα λεπτά και αδύναμα μαλλιά.

Αν έχεις αδύναμα μαλλιά, τότε ξέρεις τι μεγάλο αγώνα χρειάζεται για να τους δώσεις όγκο. Αλλά όγκο που θα παραμείνει και δεν θα εξαφανιστεί μέχρι να βγεις από την πόρτα του σπιτιού σου. Γι’ αυτό και πολλά σαμπουάν, conditioners, μάσκες, λάδια και άλλα hair items ειδικά για όγκο στα μαλλιά έχουν την τιμητική τους στο μπουντουάρ σου.

Πάντα, ωστόσο, εσύ καταλήγεις να μην είσαι ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα. Μία που η μπούκλα θα «πέσει» μετά από μια ώρα που την έφτιαχνες, μία που η αλογοουρά σου θα φαίνεται «φτωχή» και εσύ θα είσαι απογοητευμένη. Τι να κάνεις, τι να κάνεις… σκέφτεσαι. Για ακόμη μια φορά το TikTok έχει τη λύση και όχι έναν, αλλά 3 τρόπους να δώσεις όγκο στα αδύναμα, λεπτά μαλλιά σου σε χρόνο dt.

Fresh hair: Η αλλαγή στα μαλλιά της Χριστίνας Μπόμπα είναι ό,τι πρέπει για ανανέωση τα Χριστούγεννα

Τo trick με τον κότσο και το scrunchie

Στα λεπτά μαλλιά ο κότσος δείχνει συνήθως αδιάφορος. Όχι, όμως, με αυτό το trick που θα δεις παρακάτω. Τι πρέπει εσύ να κάνεις; Πιάσε σε ψηλή αλογοουρά τα μαλλιά σου και στερέωσέ τη με ένα oversized scrunchie. Στη συνέχεια, τύλιξε γύρω από το scrunchie τα μαλλιά της αλογοουράς σε έναν κότσο- αφού τα έχεις κρεπάρει με μια χτένα- και στερέωσέ τον με λαστιχάκι.

Συνέχισε φτιάχνοντας τον κότσο με τέτοιον τρόπο ώστε να φαίνεται πιο πλούσιος και πιο ογκώδης. Στο βίντεο θα καταλάβεις τι εννοώ.

Το ponytail hack στο αυτί

Αν έχεις καρέ, αυτό το hack θα σε σώσει. Πιάσε μια μικρή τούφα δίπλα στο ένα αυτί σου σε αλογοουρά με διάφανο λαστιχάκι. Δημιούργησε ένα άνοιγμα και πέρασε μέσα το ponytail.

Τράβηξε προς τα πάνω λίγο τα μαλλιά για να δημιουργηθεί όγκος και that’s it.

Το hack με το half up και το κλάμερ

Πιάσε σε half up αλογοουρά τα μαλλιά σου, δημιούργησε ένα κενό και εσωτερικά πέρασε το ponytail δημιουργώντας έναν κότσο. Στερέωσε τον κότσο με το κλάμερ και τράβηξέ τον με τα δάχτυλά σου ελαφρώς για να έχει περισσότερο όγκο.