Τα 5 πιο εύκολα hacks με το ρουζ για sunkissed εφέ, ανόρθωση & τονισμένα ζυγωματικά

Μαρία Ροδίτη
Τα 5 πιο εύκολα hacks με το ρουζ για sunkissed εφέ, ανόρθωση & τονισμένα ζυγωματικά

Το TikTok έκανε πάλι το θαύμα του και εσύ μπορείς για ακόμη μια φορά να… διευρύνεις τις γνώσεις σου γύρω από το ρουζ και τη σωστή χρήση του.

Είναι απίστευτο το πόσο εύκολα μπορείς να «χαθείς» στο for you σου και στο TikTok με τα τόσα videos που δημοσιεύονται κάθε λεπτό και που καλύπτουν μια ευρεία γκάμα θεμάτων. Μόδα, fitness, wellness, ομορφιά… Αυτή η πλατφόρμα τα έχει όλα και ειδικά για εμάς- που είμαστε beauty addicts- είναι ακριβώς ό,τι χρειαζόμαστε.

Θα σου πω ακριβώς τι εννοώ! Πριν μερικές ημέρες καθόμουν στον καναπέ χαλαρά μετά τη δουλειά και σκρόλαρα ατελείωτα στο TikTok. Κι εκεί που δεν το περίμενα «έσκασε» μπροστά μου το πιο fun και κατατοπιστικό βίντεο για τα… άπαντα του ρουζ. Τι εννοώ; Ότι αν ψάχνεις πώς να δημιουργήσεις sunkissed εφέ, πώς να κάνεις face lift, πώς να τονίσεις τα ζυγωματικά, πώς να προσθέσεις όγκο στο πρόσωπο ή να μικρύνεις το πλάτος του, αυτό το βίντεο θα σου «λύσει» τα χέρια.

So hot right now! Το ρουζ είναι τάση και έχουμε tips + κρεμώδη προϊόντα για super fresh looks

Το viral TikTok video για τα μυστικά του ρουζ

Η Alicia Breuer είναι η TikToker που θα αγαπήσεις μέσα από το παρακάτω βίντεο. Κι αυτό, γιατί με πολύ απλές και κατατοπιστικές κινήσεις σού εξηγεί πώς θα κάνεις 5 διαφορετικά εφέ στο πρόσωπό σου μόνο με ένα ρουζ. Ας τα δούμε αναλυτικά μαζί!

Αν θέλεις να κάνεις face lift και να μικρύνεις το πλάτος του προσώπου σου, η TikToker σού λέει να απλώσεις ρουζ πολύ ψηλά στα ζυγωματικά και να κάνεις- φυσικά- καλό blending με τα δάχτυλα ή με ένα σφουγγαράκι.

Σε ενδιαφέρει να δημιουργήσεις όγκο στο πρόσωπο και να τονίσεις τα ζυγωματικά σου; Τέλεια! Γιατί και αυτό μπορείς να το κάνεις απλώνοντας ρουζ χαμηλά στα ζυγωματικά για έξτρα όγκο – συγκεκριμένα στο ύψος του σημείου που βρίσκεται ανάμεσα στη μύτη και το άνω χείλος- και στη μέση των μήλων για να δώσεις έμφαση στο look σου. Τέλος, αν θέλεις sunkissed εφέ- δηλαδή να μοιάζεις ότι ελαφρώς σε έχει κάψει ο ήλιος- απλώς βάλε ρουζ πολύ ψηλά στα ζυγωματικά, κάτω από τα μάτια, και στο κέντρο της μύτης, και είσαι έτοιμη!

ROUZ_HACKS.jpg

Πάμε για ρουζ;

Αν το ρουζ σου, πάντως, έχει τελειώσει, στην παρακάτω gallery θα βρεις 5 υπέροχα προϊόντα που αξίζει να έχεις στο νεσεσέρ σου. Για να μπορείς, φυσικά, να ακολουθήσεις κάθε trick του παραπάνω TikTok video.