Honey blonde: Η Bella Hadid έγινε ξανθιά υιοθετώντας το πιο hot hair color trend του 2023

Μαρία Ροδίτη
Honey blonde: Η Bella Hadid έγινε ξανθιά υιοθετώντας το πιο hot hair color trend του 2023

Τέλος τα σκούρα καστανά μαλλιά για την Bella Hadid. Μια ανάσα πριν τη νέα χρονιά, το supermodel επέλεξε ένα υπέροχο και fashionable χρώμα.

Τους τελευταίους μήνες η Bella Hadid είχε πολύ μακριά και πολύ σκούρα καστανά μαλλιά. Σχεδόν μαύρα. Και κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι της πήγαιναν πολύ. Ωστόσο, το supermodel εδώ και λίγα 24ωρα κυκλοφορεί με νέο hair look, τόσο σε χρώμα όσο και σε κούρεμα.

Η αδελφή της Gigi Hadid υιοθέτησε το πιο hot hair color trend του 2023- πριν ακόμα έρθει το νέο έτος- και είναι και επίσημα ξανθιά.

Hybrid: Το top hair color trend του χειμώνα ταιριάζει σε όλες και υπόσχεται το πιο λαμπερό φινίρισμα

Με honey blonde και layers στα μαλλιά η Bella Hadid

Το honey blonde, δηλαδή το μελί-ξανθό, αναμένεται να είναι ένα από τα πιο hot hair color trends του 2023, και η Bella Hadid το τόλμησε πριν ακόμα έρθει η νέα χρονιά. Όπως μπορείς να δεις στις φωτογραφίες, τα μαλλιά της 26χρονης είναι σε μελί ανοιχτή απόχρωση, στο χρώμα που έχει το θυμαρίσιο μέλι. «Νιώθω λίγο καλύτερα και λίγο πιο ξανθιά», έγραψε σε Insta Story που ανέβασε με το νέο hair look της η Bella Hadid.

bella_Story.jpg
https://www.instagram.com/p/Cmauu0itG8L

Το διάσημο μοντέλο άλλαξε, όμως, και κούρεμα επιλέγοντας ένα έντονο φιλάρισμα. Έκανε layers, δίνοντας έτσι όγκο σε όλη την επιφάνεια των μαλλιών.

MALLIA_BELLA.jpg

Τα μαλλιά της Bella Hadid πριν γίνει ξανθιά

Honey blonde inspo

Το μελί ξανθό βρίσκεται σχεδόν κάθε σεζόν ανάμεσα στις τάσεις. Το 2023, ωστόσο, αναμένεται να είναι ένα από τα top ξανθά βάζοντας ακόμα περισσότερες γυναίκες στον πειρασμό να το δοκιμάσουν.

Αν το σκέφτεσαι κι εσύ, έχει υπόψη σου ότι το honey blonde κολακεύει ξανθές και καστανές, ενώ είναι ιδανικό και για τον χειμώνα, αλλά ακόμα πιο πολύ για το καλοκαίρι. Είσαι έτοιμη να δεις κι άλλα honey blonde μαλλιά στην παρακάτω gallery για να πάρεις όλο το inspo που χρειάζεσαι;