Το Brownie Batter είναι τόσο λαχταριστό καστανό όσο το αγαπημένο σου γλύκισμα

Μαρία Ροδίτη
Το Brownie Batter είναι τόσο λαχταριστό καστανό όσο το αγαπημένο σου γλύκισμα

Ψήνεσαι για αλλαγή; Δοκίμασε το απόλυτο καστανό του χειμώνα, που δεν είναι άλλο από το Brownie Batter.

Αν είσαι brunette lover, τότε ο φετινός χειμώνας θα γίνει ο αγαπημένος σου. Το καστανό χρώμα στα μαλλιά έχει την τιμητική του αυτήν τη σεζόν και οι επιλογές για εσένα, καστανό κορίτσι, είναι πολλές. Η καλύτερη και πιο fashion forward; Το Brownie Batter, το οποίο θα σου θυμίσει το πιο λαχταριστό γλύκισμα: το αγαπημένο σε όλες brownie.

Cashmere blonde: Το «πολυτελές» ξανθό του χειμώνα συνδυάζει ψυχρούς με θερμούς τόνους

Τι ακριβώς είναι το brownie batter

Κάνε εικόνα ένα brownie. Είναι καφέ σοκολατί, είναι λαχταριστό και πλούσιο τόσο σε υφή όσο και σε χρώμα. Έτσι ακριβώς είναι το και το brownie batter. Ένα αρκετά σκούρο καστανό με ψυχρές-χρυσές ανταύγειες balayage σε όλη την επιφάνειά του.

https://www.instagram.com/p/CjGZ3b3JcGE

Όχι μόνο, όμως! Το brownie batter έχει ανταύγειες στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού, οι οποίες είναι πιο τολμηρές, πλαισιώνουν το πρόσωπο και τραβούν τα βλέμματα. Αξίζει να σημειωθεί ότι το brownie batter hair color trend κολακεύει κάθε τόνο επιδερμίδας- από τον πιο σκουρόχρωμο μέχρι τον πιο ανοιχτόχρωμο.

brownie_gluko.jpg

Σίγουρα, βέβαια, θα πρέπει να επισκεφθείς τον κομμωτή σου για να το δοκιμάσεις, γιατί – όπως καταλαβαίνεις- δεν είναι ένα απλό χρώμα που μπορείς με βαφή να κάνεις μόνη σου στο σπίτι.

Hair inspo

Για να καταλάβεις ακριβώς τι είναι το brownie batter και πόσο υπέροχο δείχνει, αρκεί ένα scroll στην gallery. Μην ξεχάσεις να κρατήσεις τα απαραίτητα screenshots για να τα δείξεις στον κομμωτή σου και, βέβαια, μην αμελείς ποτέ τη φροντίδα των βαμμένων μαλλιών σου.

Πάντα να προτιμάς σαμπουάν, μάσκες και conditioners ειδικά για βαμμένα μαλλιά, αλλά και να τα ενυδατώνεις με λαδάκια και serum. Για τέλειο χρώμα κάθε μέρα!