Cashmere blonde: Το «πολυτελές» ξανθό του χειμώνα συνδυάζει ψυχρούς με θερμούς τόνους

Μαρία Ροδίτη
Cashmere blonde: Το «πολυτελές» ξανθό του χειμώνα συνδυάζει ψυχρούς με θερμούς τόνους

Το cashmere blonde βρίσκεται ανάμεσα στα πιο δημοφιλή hair color trends της σεζόν και ανάμεσα στα top ξανθά που αξίζει να δοκιμάσεις.

 

Δεν υπάρχει πιο ωραίο «παιχνίδι» από την ανακάλυψη των νέων τάσεων, ειδικά όταν μεταβαίνουμε από τη μία εποχή στην άλλη. Και, συνήθως, όταν πλησιάζει μια νέα εποχή η αλλαγή που όλες θέλουμε να κάνουμε αφορά τα μαλλιά: άλλοτε το κούρεμα και άλλοτε το χρώμα.

Σήμερα θα σταθώ στο χρώμα και θα μιλήσω σε εσένα, αμετανόητη ξανθιά. Αν αναρωτιέσαι ποιο είναι το πιο hot ξανθό του χειμώνα, που είναι προ των πυλών, σου έχω την απάντηση. Cashmere blonde, it’s your time to shine!

Winter gold: Το χρυσό καστανό που έχουν λατρέψει οι stars – Από την Kaia Gerber μέχρι τη Zendaya

Τι είναι το cashmere blonde

Το cashmere blonde είναι ένα ξανθό «πολυτελές» και «ακριβό», όπως ακριβώς το κασμίρ σαν υλικό, το οποίο χαρακτηρίζεται για τις φωτεινές και απαλές του ίνες. Πρόκειται, στην ουσία, για ένα εξαιρετικά απαλό και εντυπωσιακό ξανθό, που συνδυάζει τους ψυχρούς και ζεστούς τόνους και το οποίο δημιουργεί ένα κομψό, ντελικάτο οπτικό αποτέλεσμα.

https://www.instagram.com/p/CeoS37MIIbc

Αρκεί μια ματιά για να συνειδητοποιήσεις ότι το cashmere blonde μοιάζει απόλυτα φυσικό και ανταποκρίνεται πλήρως στην τάση που επικρατεί τον τελευταίο χρόνο και θέλει να κάνουμε στα μαλλιά μας ό,τι πιο κοντά στο φυσικό τους. Μόνο που… δεν είναι ένα μεμονωμένο χρώμα, το οποίο θα βρεις σε συσκευασία με βαφή στο supermarket ή σε κατάστημα καλλυντικών. Το cashmere blonde θα το πετύχει μόνο ο κομμωτής σου αφήνοντας σίγουρα πιο σκουρόχρωμη τη ρίζα και ανακατεύοντας ξανθά με balayage για να βάψει την υπόλοιπη επιφάνεια των μαλλιών.

Δες μερικά παραδείγματα cashmere blonde στην παρακάτω gallery για να πάρεις μια ιδέα περί τίνος πρόκειται και να το δείξεις στον κομμωτή σου.

Πώς θα φροντίσεις το ξανθό

Αφού βάψεις τα μαλλιά σου ξανθά, μην ξεχνάς τη σωστή περιποίησή τους. Με το cashmere blonde το καλό είναι ότι δεν χρειάζεται πολύ συχνή συντήρηση -ναι, γλιτώνεις τα πολλά έξοδα στο κομμωτήριο-, αλλά όπως όλα τα ξανθά θέλει σωστή hair care routine.

Αυτό σημαίνει ότι όλα τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών που έχεις στο μπάνιο σου θα πρέπει να απευθύνονται σε βαμμένα μαλλιά και να χρησιμοποιείς τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα μάσκα για απαλότητα και βαθιά ενυδάτωση. Και, βέβαια, για διατήρηση του λαμπερού χρώματος.