Ποιο κόκκινο; Το Viva Magenta είναι το χρώμα του 2023 και η τέλεια επιλογή κραγιόν για το ρεβεγιόν

Μαρία Ροδίτη
Ποιο κόκκινο; Το Viva Magenta είναι το χρώμα του 2023 και η τέλεια επιλογή κραγιόν για το ρεβεγιόν
Alessandro Viero / Imaxtree.com

Το χρώμα του 2023 είναι το 18-1750 Viva Magenta, σύμφωνα με την Pantone. Δες τον απόλυτο οδηγό αγοράς με magenta κραγιόν για να κάνεις αυτό το κάτι διαφορετικό στα φετινά ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. 

Χωρίς αμφιβολία, το κόκκινο είναι το χρώμα των Χριστουγέννων. Το φοράμε σε ρούχα και αξεσουάρ, το επιλέγουμε στα νύχια και σίγουρα στο μακιγιάζ μας. Μιλάω, φυσικά, για το κραγιόν. Αν, ωστόσο, εσύ είσαι από εκείνα τα κορίτσια που στα ρεβεγιόν επιλέγεις κάτι διαφορετικό ή σου αρέσει να τολμάς και να πειραματίζεσαι, τότε βρίσκεσαι στο σωστό μέρος.

Γιατί η πιο fashion forward πρόταση για τις φετινές γιορτές είναι μία: το χρώμα Viva Magenta, αυτό που όρισε ως το «απόλυτο» για το 2023 η Pantone. Ειδικότερα, το Pantone Color Institute ανακοίνωσε το Viva Magenta ως το «χρώμα της χρονιάς» για το 2023 και ετοιμάσου από τώρα να βλέπεις παντού αυτό το σαγηνευτικό κόκκινο χρώμα, που ισορροπεί τέλεια ανάμεσα στο κλασικό κόκκινο και στο φούξια-ροζ, συνδυάζοντας έτσι το διαχρονικό με το μοντέρνο.

Η Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη με wet look & κόκκινο κραγιόν είναι το απόλυτο Xmas inspo

Πες «ναι» σε ένα Viva Magenta κραγιόν για το ρεβεγιόν – Θα απογειώσει το look σου

Πριν δούμε τον απόλυτο οδηγό αγοράς με Viva Magenta κραγιόν, έχω να σου πω μερικά πράγματα. Η συγκεκριμένη απόχρωση κολακεύει όλους τους τόνους επιδερμίδας, άρα ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες. Είτε είσαι ξανθιά, καστανή, μελαχρινή ή κοκκινομάλλα, μια Viva Magenta απόχρωση στα χείλη θα πάει σε άλλο level το look σου.

https://www.instagram.com/p/Cl1MTqTgRUq

Ειδικά αν επιλέξεις ένα total black σύνολο για το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων ή της Πρωτοχρονιάς, ετοιμάσου το Viva Magenta κραγιόν σου να κλέψει την παράσταση. Βέβαια, σε αυτό το σημείο να σου πω, πως το απόλυτο χρώμα του 2023 δεν είναι ιδανικό μόνο για επίσημες και glam εμφανίσεις. Μπορείς να το φορέσεις και στα everyday looks σου για να δώσεις ένα παραπάνω touch of glam ή sexiness, ακόμα και στο πιο απλό outfit.

magenta_kragion.jpg

Πάμε για Viva Magenta shopping

Αν ψήνεσαι να αφήσεις φέτος τα Χριστούγεννα το κόκκινο κραγιόν και να επιλέξεις το Viva Magenta, συνέχισε να διαβάζεις. Ο παρακάτω οδηγός αγοράς θα σε ενθουσιάσει και θα σε βάλει στο τρυπάκι να τολμήσεις αυτό το νέο trend. Μην ξεχνάς ότι τα μαγαζιά είναι ανοιχτά και την Κυριακή (11/12), οπότε... να η ευκαιρία για beauty shopping.

ysl_magenta.JPG

YVES SAINT LAURENT, Rouge Pur Couture Lipstick, ΑΠΟΧΡΩΣΗ 19

Χαρίζει πλούσιο, σατινέ χρώμα, έχει μακρά διάρκεια και βρίσκεται μέσα σε μια υπέροχη θήκη-κόσμημα.

maybelline_magenta.JPG

MAYBELLINE, SUPERSTAY MATTE INK LIQUID LIPSTICK, ΑΠΟΧΡΩΣΗ 120 Artist

Απόλυτο χρώμα για τα χείλη, με ματ υφή και διάρκεια ως και 16 ώρες.

nyx_magenta.JPG

NYX PROFESSIONAL MAKEUP, SUEDE MATTE LIPSTICK, ΑΠΟΧΡΩΣΗ Clinger

Αυτό το πολύ απαλό και ελαφρύ κραγιόν προσδίδει στα χείλη πουδρένιο ματ χρώμα, ενώ η πανέμορφη συσκευασία του είναι στολισμένη με καρδιές.

KIKO_MAGENTA.JPG

KIKO MILANO, Smart Fusion Lipstick, ΑΠΟΧΡΩΣΗ 430 AMARANTH

Η κρεμώδης υφή δημιουργεί στα χείλη υπέροχη αίσθηση, διατηρώντας τα απίστευτα μαλακά για μεγάλο χρονικό διάστημα.

SEPHORA_MAGENTA.JPG

SEPHORA COLLECTION, Matte Liquid Lipstick, ΑΠΟΧΡΩΣΗ 90. Sunrise Pink

Υγρό κραγιόν με βελούδινη υφή που μετατρέπεται σε ματ και που δεν στεγνώνει τα χείλη χάρη στην εμπλουτισμένη σύνθεσή του με λάδι αβοκάντο.

loreal_magenta.JPG

L’ORÉAL PARIS, ROUGE SIGNATURE, ΑΠΟΧΡΩΣΗ 140 I - Desired

Εξαιρετικό ματ, υγρό κραγιόν, που λειτουργεί σαν «μελάνι» για τα χείλη, συνδυάζοντας απροσδόκητα τολμηρό χρώμα και εξαιρετικά ελαφρύ τελείωμα. Πραγματικά, θα αισθάνεσαι ότι τα χείλη σου είναι «γυμνά».

mac_magenta.JPG

MAC, POWDER KISS LIQUID LIPCOLOUR, ΑΠΟΧΡΩΣΗ Make It Fashun!

Το μείγμα από συστατικά ενυδάτωσης και με υφή πούδρας προσφέρει εξαιρετική απαλότητα, ευελιξία και εφαρμογή για απαλά και μαλακά χείλη όλη μέρα.

shiseido_magenta.JPG

SHISEIDO, VisionAiry Gel Lipstick, ΑΠΟΧΡΩΣΗ Pink Flash

Κραγιόν σε πρωτοποριακή μορφή gel, που προσφέρει πλήρη κάλυψη, αποτέλεσμα ημι-σατινέ σε μία στρώση και διάρκεια 6 ωρών.