Barbiecore nails: 10 μανικιούρ με την απόλυτη τάση και πρωταγωνιστή το ροζ

Μαρία Ροδίτη
Barbiecore nails: 10 μανικιούρ με την απόλυτη τάση και πρωταγωνιστή το ροζ

Το Barbiecore trend πρωταγωνίστησε στη μόδα το 2022 και θα συνεχίσει τη δυναμική πορεία του και το 2023. Ειδικά στον κόσμο της ομορφιάς.

 

Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε- στα μέσα του 2022- η πρώτη ταινία για την Barbie επικράτησε χαμός. Όχι μόνο για την αγαπημένη κούκλα των παιδικών μας χρόνων, αλλά και για τη ροζ οπτασία του promo της ταινίας, τη Margot Robbie που θα υποδυθεί την Barbie, με Ken τον Ryan Gosling.

Το Barbiecore trend ήταν πρωταγωνιστής στα promo videos και στις φωτογραφίες για την ταινία με το ροζ σε χρόνο dt να γίνεται τάση και να πρωταγωνιστεί και στις Εβδομάδες Μόδας. Ποιος μπορεί, άλλωστε, να ξεχάσει τη συλλογή του Οίκου Valentino για τη σεζόν φθινόπωρο-χειμώνας 2022-2023 με ονομασία Pink PP, που ήταν αφιερωμένη στο ροζ; Το ροζ, λοιπόν, συνεχίζει και το 2023 τη δυναμική πορεία του, αλλά αυτήν τη φορά… όχι μόνο σε ρούχα και αξεσουάρ, αλλά και στα νύχια. Έτοιμη για Barbiecore nails;

valentino.jpg

Valentino, F/W 2022-2023

IMAXTREE.COM

Blush nails: Το νέο trend στα νύχια έρχεται από την Κορέα και θα το πετύχεις με λίγο ρουζ

Τα Barbiecore nails ανάμεσα στις πιο hot τάσεις του 2023

Τα Barbiecore nails αναμένεται να μας απασχολήσουν πολύ τη φετινή χρονιά και σίγουρα την άνοιξη του 2023, οπότε θα κυκλοφορήσει και η ταινία της Barbie. Συνεπώς… ήρθε η ώρα να πάρεις όλο το απαραίτητο inspo για το hot nail trend που συζητάμε.

https://www.instagram.com/p/CfWuQMQrVXG

Ροζ και φούξια μανικιούρ, άλλα στην απόλυτη μονοχρωμία και άλλα με σχέδια στις συγκεκριμένες αποχρώσεις θα παίζουν παντού από εδώ και στο εξής. Γιατί, λοιπόν, κι εσύ να μην τα δοκιμάσεις; Στην gallery σού έχω συγκεντρώσει 10 μανικιούρ με πρωταγωνιστή το ροζ σε κάθε απόχρωσή του για να πας τις εμφανίσεις σου σε άλλο level. Και μη φρικάρεις αν δεν είσαι fan του ροζ. Σίγουρα θα βρεις εκείνο το nail art που θα σε αντιπροσωπεύσει.

Barbiecore… beauty shopping

Αν θέλεις να κάνεις μόνη σου Barbiecore nails και να υιοθετήσεις την τάση στο σπίτι, μπορείς. Τσέκαρε την επόμενη gallery και βρες τα πιο υπέροχα ροζ και φούξια βερνίκια της αγοράς. Μην ξεχνάς πως οι εκπτώσεις συνεχίζονται και στα online και στα φυσικά καταστήματα!