Η Δέσποινα Καμπούρη με το πιο κομψό French mani - Γιατί το κλασικό πάντα κερδίζει

Μαρία Ροδίτη
Η Δέσποινα Καμπούρη με το πιο κομψό French mani - Γιατί το κλασικό πάντα κερδίζει

Η δημοσιογράφος της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» επέλεξε την επιτομή της κομψότητας στα νύχια: το γαλλικό μανικιούρ.

Η Δέσποινα Καμπούρη είναι nail lover και επισκέπτεται αρκετές φορές τον μήνα τη μανικιουρίστ της για την περιποίηση των άκρων της. Όχι, μην περιμένεις ότι κάνει extravagant σχέδια ή επιλέγει funky χρώματα. Η δημοσιογράφος της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» είναι θιασώτης των κλασικών επιλογών και το τελευταίο της μανικιούρ το αποδεικνύει.

Η Δέσποινα άφησε για λίγο το μαύρο μανικιούρ που είχε λατρέψει τελευταία και είπε «ναι» στο French mani, στην πιο διαχρονική, κλασική και κομψή επιλογή που μπορεί να κάνει κάθε γυναίκα.

Τα γκρι νύχια είναι top επιλογή για το φθινόπωρο κι έχουμε 10 υπέροχα nail art για σένα

Το all time classic γαλλικό μανικιούρ της Δέσποινας Καμπούρη

Η Δέσποινα Καμπούρη πόζαρε χωρίς ίχνος μακιγιάζ στον φωτογραφικό φακό και είχε τοποθετήσει με τέτοιον τρόπο τα χέρια της, ώστε να αναδεικνύεται το νέο της μανικιούρ. Όπως βλέπεις, το French mani της δημοσιογράφου είναι το κλασικό, που όλες γνωρίζουμε. Έχει χρησιμοποιηθεί, δηλαδή, γαλακτερή βάση και λεπτή, λευκή γραμμή στην άκρη του νυχιού με το οπτικό αποτέλεσμα να είναι super chic.

kampouri_galliko_manikioyr.jpg

Πραγματικά, η δημοσιογράφος έκανε μια υπέροχη επιλογή, που είναι ιδανική για κάθε εποχή του χρόνου, αλλά και για κάθε περίσταση.

Έτοιμη για περισσότερο french nailsinspo;

Εσύ, είσαι έτοιμη για French mani στο επόμενο ραντεβού με τη μανικιουρίστ σου; Στην παρακάτω gallery θα δεις κι άλλα γαλλικά μανικιούρ, όχι στην κλασική εκδοχή τους, αλλά σε παραλλαγές.

Σε περίπτωση που θέλεις να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό – πέραν του κλασικού-, λοιπόν, βρίσκεσαι στο σωστό μέρος. Μην ξεχάσεις να κρατήσεις τα απαραίτητα screenshots, όμως. Ξέρεις… Για να δείξεις στη nail artist σου ακριβώς αυτό που θέλεις να σου κάνει.