Blush nails: Το νέο trend στα νύχια έρχεται από την Κορέα και θα το πετύχεις με λίγο ρουζ

Μαρία Ροδίτη
Blush nails: Το νέο trend στα νύχια έρχεται από την Κορέα και θα το πετύχεις με λίγο ρουζ

Δες τα 10 πιο ωραία blush nails αλλά και τον τρόπο με τον οποίο θα υιοθετήσεις το trend μόνη σου στο σπίτι.

Οι Κορεάτισσες με ένα πράγμα είναι άρρηκτα συνδεδεμένες: με τη γνώση τους γύρω από το skincare. Γι’ αυτό, άλλωστε, όλες τους έχουν αλαβάστρινη επιδερμίδα, που λάμπει χωρίς ούτε λίγο μακιγιάζ. Να, όμως, που τώρα οι skincare experts της Κορέας έρχονται να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας σε ένα άλλο πεδίο της ομορφιάς: τα νύχια.

Αυτό που θέλω να σου πω είναι ότι το νέο trend στα νύχια για το 2023 έρχεται από την Κορέα, λέγεται blush nails και απαιτεί τη χρήση… του ρουζ. Ναι, ναι, καλά διάβασες!

Pure white: Το λευκό μανικιούρ θα είναι πάντα επίκαιρο και αυτά τα 10 nail art το αποδεικνύουν

Τι ακριβώς είναι τα blush nails και όλο το inspo για σένα

Τα blush nails είναι μια τάση που συνδυάζει το μακιγιάζ με την τέχνη των νυχιών. Πρόκειται για ένα μανικιούρ με γαλακτερή ή ελαφρώς ροζ βάση, το οποίο αποκτά το εφέ του ρουζ με… ρουζ. Κι όμως! Το ρουζ είναι βασικό συστατικό για να πετύχεις τα blush nails, εναλλακτικά – αναγκαστικά- θα χρησιμοποιήσεις ένα βερνίκι σε έντονο ροζ ή κόκκινο χρώμα.

Οι φωτογραφίες που θα βρεις στην παρακάτω gallery θα σε κάνουν να καταλάβεις ακριβώς τι είναι τα blush nails αλλά και να πάρεις έμπνευση για το επόμενο ραντεβού στη μανικιουρίστ σου.

DIY blush nails

Αν, ωστόσο, θέλεις να δοκιμάσεις τα blush nails, μπορείς και μόνη σου στο σπίτι. Αρκεί να έχεις ένα απαλό ροζ ή γαλακτερό βερνίκι και το ρουζ σου. Δες το παρακάτω βίντεο… και τα λέμε αμέσως μετά.

Όπως είδες, πρέπει να ξεκινήσεις με το γαλακτερό βερνίκι, το οποίο όμως θα αφήσεις να στεγνώσει. Έπειτα, με ένα πινέλο περνάς το κέντρο του κάθε νυχιού με λίγο ρουζ και από πάνω «κλειδώνεις» με top coat. Έτοιμη!