Το αγαπημένο μανικιούρ της Τόνιας Σωτηροπούλου είναι και το πιο minimal nail trend της σεζόν

Μαρία Ροδίτη
Το αγαπημένο μανικιούρ της Τόνιας Σωτηροπούλου είναι και το πιο minimal nail trend της σεζόν

Η Τόνια Σωτηροπούλου είπε «ναι» για ακόμη μια φορά στο Russian manicure.

Η Τόνια Σωτηροπούλου είναι μια γυναίκα που χαρακτηρίζεται για την απλότητα και την κομψότητά της. Της αρέσει να κάνει statement με minimal κομμάτια της γκαρνταρόμπας της, ενώ και στο μακιγιάζ και τα μαλλιά της είναι πάντα απλή, λιτή και απέριττη. Και το ίδιο ισχύει και για το μανικιούρ της.

Η 35χρονη ηθοποιός δεν επιλέγει εξεζητημένα σχέδια στα νύχια της, δεν της αρέσει να κάνει buzz, αλλά προτιμά all-time classic επιλογές, όπως το Russian manicure που έκανε πριν μερικές μέρες. Ένα mani που δεν κάνει για πρώτη φορά.

10 double french nail art για να χαζέψεις όσο απολαμβάνεις τον πρωινό καφέ σου

Τι είναι το Russian manicure που έκανε η Τόνια Σωτηροπούλου;

Την Τόνια Σωτηροπούλου την έχουμε ξαναδεί με Russian manicure και καθόλου εντύπωση δεν μας κάνει. Βλέπεις, ταιριάζει απόλυτα στο απλό στυλ και την ιδιοσυγκρασία της και σίγουρα είναι μια super chic επιλογή για κάθε περίσταση. Τι ακριβώς, όμως, είναι το Russian manicure;

nyxia_sotiropoulou.jpg

Είναι ένα clean μανικιούρ- σε οποιαδήποτε απόχρωση- στο οποίο έχει γίνει εξαιρετικά βαθύς καθαρισμός στα πετσάκια. Τα πετσάκια, λοιπόν, είναι άψογα, δεν ξεφεύγει απολύτως τίποτα, κι έτσι το μανικιούρ είναι εντελώς αψεγάδιαστο. Να… δες το nail art της Τόνιας. Αμυγδαλωτό σχήμα στα νύχια, διάφανο βερνίκι και τέλειο μανικιούρ, χωρίς ψεγάδι.

tonia_sotiropoulou_nyxia.JPG

Το Russian manicure της Τόνιας Σωτηροπούλου

Κι αν αναρωτιέσαι τι σχέση έχει αυτό το μανικιούρ με τη Ρωσία… υπάρχει απάντηση. Οι Ρωσίδες nail artists λάνσαραν το συγκεκριμένο στυλ στα νύχια και για αυτό του δόθηκε το όνομα Russian manicure.

Russian mani inspo

Πρέπει να ξέρεις, βέβαια, ότι το Russian manicure δεν είναι αποκλειστικά και μόνο διάφανο, ακριβώς γιατί η τάση βασίζεται στο αψεγάδιαστο αποτέλεσμα και στον καθαρισμό στα πετσάκια. Συνεπώς, μπορείς να έχεις Russian manicure σε όποιο χρώμα θέλεις, αλλά και με όποιο nail art προτιμάς.

Scroll στην gallery για λίγο ακόμα nail inspo.