Το trick για να πάψει πια το half up χτένισμα να είναι βαρετό και συνηθισμένο

Μαρία Ροδίτη
Το trick για να πάψει πια το half up χτένισμα να είναι βαρετό και συνηθισμένο

Δες πώς θα κάνεις αυτό το ιδιαίτερο half up χτένισμα σε χρόνο dt με έμπνευση από την Anisa Sojka.

Η Anisa Sojka είναι το κορίτσι που λατρεύουμε να παρακολουθούμε στο Instagram για έναν προφανή λόγο: γιατί καταφέρνει πάντα να μας εντυπωσιάζει με τα χτενίσματα που κάνει. Η Anisa, που λες, είναι μισή Μαροκινή, μισή Τσέχα, ζει στο Λονδίνο και έχει ένα Instagram account σκέτο κόσμημα.

Τα hairstyles που δείχνει σε reels είναι τόσο εντυπωσιακά, που -σε πρώτη ανάγνωση- πιστεύεις ότι θέλουν… άπειρες ώρες και ιδιαίτερες δεξιότητες για να τα πετύχεις, αλλά τελικά δεν είναι καθόλου έτσι. Γιατί τα χτενίσματα της Anisa είναι super stylish και συγχρόνως γρήγορα και εύκολα. Απόδειξη; Το τέλειο half up που δημοσίευσε πρόσφατα και μπορείς να κάνεις και μόνη σου για τη Σαββατιάτικη (και όχι μόνο) βόλτα σου.

Half up: Η Φαίη Σκορδά βρήκε τα tricks για να απογειώσει το πιο casual χτένισμα

Το trick για ένα διαφορετικό, πιο updated half-up hairstyle

Στο παρακάτω βίντεο η Anisa Sojka σού δείχνει πώς θα αναβαθμίσεις και θα κάνεις πιο ξεχωριστό ένα basic χτένισμα, όπως αυτό που πιάνεις τα μαλλιά μισά πάνω και μισά κάτω.

https://www.instagram.com/p/CnFHQrFDQ4B

Όπως είδες, πιάνεις αρχικά τα μαλλιά σε κανονικό half up. Στη συνέχεια, περνάς την αλογοουρά ανάποδα από το λαστιχάκι και… δεν τελειώσαμε. Σειρά έχει το κλάμερ- μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της χρονιάς, που έχει επιστρέψει από τα 90s.

halfup_trick.jpg

Παίρνεις τώρα το κλάμερ, λοιπόν, στερεώνεις το νέο ponytail που δημιουργήθηκε και κάπως έτσι έχει ένα πιο σύγχρονο και stylish half up hairstyle.

Σάββατο είναι… το nail inspo είναι must

Το Instagram της Anisa Sojka μοιάζει πραγματικά με περιοδικό μόδας και ομορφιάς, με τα χτενίσματα που προτείνει στις followers της να είναι άπειρα. Αλογοουρές, half-ups και κότσοι είναι ανάμεσα στα αγαπημένα της και μπορείς να δεις μερικά από αυτά στην παρακάτω gallery.

Σάββατο είναι, άλλωστε, όλο και κάπου θα πας με τις φίλες ή τον σύντροφό σου, οπότε να η ευκαιρία να δοκιμάσεις και κάτι διαφορετικό στα μαλλιά σου.

DPG Network