Τέλος τα ξανθά μαλλιά για την Blake Lively – Το νέο σκούρο χρώμα και ο λόγος που άλλαξε look

Μαρία Ροδίτη
Τέλος τα ξανθά μαλλιά για την Blake Lively – Το νέο σκούρο χρώμα και ο λόγος που άλλαξε look

Photo by Charles Sykes/Invision/AP

Με μία selfie η Blake Lively αποκάλυψε το νέο χρώμα στα μαλλιά της.

Την Blake Lively είχες συνηθίσει μέχρι σήμερα με τα υπέροχα, πολύ μακριά και σε μπούκλες ξανθά μαλλιά της. Το ξανθό ήταν statement για τη διάσημη, εγκυμονούσα ηθοποιό και λέω «ήταν», διότι η 35χρονη αποφάσισε να το αποχωριστεί και να βάψει πολύ σκούρα τα μαλλιά της.

Ειδικότερα, η σύζυγος του Ryan Reynolds, η οποία είναι έγκυος στο τρίτο της παιδί, πόσταρε μία selfie αποκαλύπτοντας το νέο hair look της.

Chocolate brown: Το σοκολατί στα μαλλιά επιστρέφει ως το πιο hot καστανό της σεζόν

Η Blake Lively «ψηφίζει» καστανό

Η Blake Lively με μια κάπως κουνημένη, αφηρημένη selfie αποκάλυψε το νέο χρώμα μαλλιών της που δεν είναι άλλο από ένα σκούρο καστανό, που κοκκινίζει. Με μια πρώτη ματιά είναι αρκετά ιδιαίτερο και διαφορετικό πάνω στην Blake, αλλά σίγουρα τής πάει πολύ.

blake_lively_kastani.jpg

Κι αν αναρωτιέσαι γιατί το έκανε… Πιθανότατα, η αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών να σχετίζεται με τον νέο της ρόλο, αφού, όπως πρόσφατα ανακοινώθηκε, θα πρωταγωνιστήσει με τoν Justin Baldoni στην κινηματογραφική μεταφορά του bestseller «It Ends With Us» της Colleen Hoover.

https://www.instagram.com/p/Cn5XqEZg2c9

Η συγγραφέας είχε εκφράσει τον ενθουσιασμό της για το cast της ταινίας και τη συμμετοχή της Blake Lively σε ένα βίντεο που μοιράστηκε στο Instagram. «Τη Lily μας θα υποδυθεί η Blake Lively. Ναι, η Blake Lively. Είναι η ονειρεμένη Lily μου», λέει στο βίντεο.

World Premiere of

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

©2021 Evan Agostini

Εσύ θυμάσαι τα κόκκινα μαλλιά της Blake Lively;

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Blake Lively αλλάζει τα μαλλιά της. Η διάσημη ηθοποιός είχε πειραματιστεί και πάλι με το χρώμα της, βάφοντάς τα κόκκινα, το 2012 για να φωτογραφηθεί για το Time Magazine Gala.

Πάτα το play και δες τη στο παρακάτω βίντεο. Εσύ πώς την προτιμάς; Ξανθιά, μελαχρινή ή κοκκινομάλλα;