Chocolate brown: Το σοκολατί στα μαλλιά επιστρέφει ως το πιο hot καστανό της σεζόν

Μαρία Ροδίτη
Chocolate brown: Το σοκολατί στα μαλλιά επιστρέφει ως το πιο hot καστανό της σεζόν

Αν σκεφτόσουν να κάνεις μια αλλαγή στα μαλλιά, go for chocolate brown. Είναι το πιο λαμπερό, λαχταριστό καστανό που θα βλέπεις το 2023.

Έρχονται στιγμές που εμάς τις γυναίκες μάς δημιουργείται έντονα η ανάγκη για αλλαγή, για ανανέωση. Και πού ξεσπάμε; Μα, φυσικά, στα μαλλιά μας. Αν η αρχή του 2023 σε βρίσκει σε αυτό το mood, εμείς σου προτείνουμε να δοκιμάσεις μια all-time classic τάση, που δεν είναι άλλη από το chocolate brown, δηλαδή το καστανό σοκολατί.

Η συγκεκριμένη απόχρωση είναι πάντα παρούσα στις τάσεις, αλλά ειδικά φέτος αναμένεται να κυριαρχήσει όσο ποτέ άλλοτε. Και δεν το λέμε εμείς, αλλά οι hair experts αυτού του κόσμου. Το σοκολατί ήρθε ξανά στο προσκήνιο και σε προ(σ)καλεί να το δοκιμάσεις. Εδώ και τώρα.

Sweet like chocolate! Ναι, έχουμε τα πιο ωραία σοκολατί χρώματα μαλλιών

Τι εννοούμε όταν λέμε σοκολατί;

Ο Matt Rez, celebrity hairstylist, ανέφερε στην POPSUGAR τα εξής για την chocolate brown απόχρωση: «Έχει μια σκούρα ως μεσαία ουδέτερη καστανή βάση, τονισμένη με ψυχρές-χρυσές ανταύγειες balayage, σε όλη την επιφάνειά του».

https://www.instagram.com/p/CjGZ3b3JcGE

Και συνεχίζει: «Για να αποδοθεί τέλεια η τάση θα πρέπει να γίνουν και money pieces, δηλαδή ανταύγειες γύρω από το πρόσωπο (ένα από τα μεγαλύτερα trends των 90s που έχει κάνει comeback)».

Σε ποιες γυναίκες ταιριάζει το chocolate brown

Το σοκολατί στα μαλλιά κολακεύει κάθε τόνο δέρματος, αλλά και όλα τα χρώματα ματιών. Όσο για το χρώμα μαλλιών που πρέπει να έχεις για να μπορέσεις να κάνεις chocolate brown; Είτε είσαι ξανθιά, είτε μελαχρινή μπορείς να το κάνεις. Δεν υπάρχει περιορισμός.

Φυσικά, με τη βοήθεια του κομμωτή σου για ένα πιο καλό αποτέλεσμα. Δες τώρα στην gallery παραδείγματα του chocolate brown για να πάρεις το inspo που χρειάζεσαι και να έχεις screenshots που θα δείξεις στον hair expert σου.