Από glossy goth μέχρι baby girl μακιγιάζ στο κόκκινο χαλί των Grammys 2023 τα είδαμε όλα

Μαρία Ροδίτη
Από glossy goth μέχρι baby girl μακιγιάζ στο κόκκινο χαλί των Grammys 2023 τα είδαμε όλα

Photo by Jeff Kravitz/FilmMagic

Jeff Kravitz

Τα μεγαλύτερα μουσικά βραβεία της χρονιάς, τα Grammys 2023, πραγματοποιήθηκαν χθες βράδυ (5/2) με τις celebrities να περπατούν στο κόκκινο χαλί και να ξεχωρίζουν με τις «ακραίες» επιλογές τους σε μαλλιά και μακιγιάζ.

Μπορεί εδώ στην Αθήνα να έχουμε κλειστεί στα σπίτια μας και να έχουμε πατήσει pause από τις δραστηριότητές μας λόγω της κακοκαιρίας Barbara, όμως στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού χθες βράδυ (5/2) έγινε party. Για την ακρίβεια, πραγματοποιήθηκαν τα Grammy Awards 2023 με λαμπερές παρουσίες να δίνουν το παρών στο κόκκινο χαλί.

Η 65η ετήσια τελετή απονομής των βραβείων Grammy έλαβε χώρα στη σκηνή του Crypto.com Arena με παρουσιαστή – για τρίτη συνεχόμενη χρονιά- τον Trevor Noah και μεγάλους νικητές της βραδιάς την Beyoncé και τον Harry Styles. «Νικήτριες» στο κόκκινο χαλί και στις beauty επιλογές τους, ωστόσο, ήταν πολλές ακόμη κυρίες με την Taylor Swift, την Adele και την Jennifer Lopez να ξεχωρίζουν για την κομψότητα και λάμψη σε μαλλιά και μακιγιάζ.

Grammys 2023: Harry Styles και Beyoncé στους μεγάλους νικητές των φετινών μουσικών βραβείων

Τα πιο ξεχωριστά beauty looks στα Grammys 2023

Jennifer Lopez

65th GRAMMY Awards - Show

Photo by JC Olivera/WireImage

Jc Olivera

Λατρεύουμε τα classic Barbie μαλλιά της Jennifer Lopez. Το baby pink gloss στα χείλη, τα τοξωτά φρύδια και το όλο glam στην επιδερμίδα της δημιουργούν το πιο chic και λαμπερό beauty look για την περίσταση.

Beyoncé

65th GRAMMY Awards - Show

Photo by Emma McIntyre/Getty Images for The Recording Academy

Τα κυματιστά μαλλιά της Beyoncé, το λαμπερό δέρμα και η χρυσαφένια λάμψη της έφεραν για άλλη μια φορά... την Αναγέννηση (aka Renaissance, από το νέο της άλμπουμ) στη σκηνή των Grammys 2023.

Adele

65th Annual Grammy Awards - Press Room

AP Photo/Jae C. Hong

Η Adele παίρνει master στις Hollywood μπούκλες, τις οποίες και έχει απογειώσει με το μακιγιάζ και το μανικιούρ της. Νύχια σε μπορντό απόχρωση, όπως το φόρεμά της, κραγιόν στα ίδια και τέλειες, γήινες αποχρώσεις στα μάτια, με έντονη μάσκαρα. Superb!

Taylor Swift

65th Annual Grammy Awards - Arrivals

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Αυτό το midnight glam της Taylor Swift εκπέμπει θηλυκότητα και νευρικότητα συνάμα. Σε συνδυασμό με τα χαρακτηριστικά κόκκινα χείλη της, τη midnight blue σκιά της, το bold eyeliner και τις αφέλειες, το look της τραγουδίστριας... έχει πάει σε άλλο level.

Paris Hilton

65th GRAMMY Awards - Red Carpet

Photo by Neilson Barnard/Getty Images for The Recording Academy

Η Paris Hilton βιώνει ξεκάθαρα μια rock star φάση, χωρίς όμως ποτέ να χάνει την girlie αισθητική της. Το half up half down χτένισμά της, με το μακιγιάζ που εκπέμπει φρεσκάδα, μάς χάρισε το απόλυτο θηλυκό, vampy και chic beauty look.

Συνέχισε στην gallery και δες κι άλλα beauty looks από τα Grammys 2023.