Αποβλήθηκε από τα βραβεία Grammy ο Kanye West και η αιτία είναι σαφής

Πατούλια Κατερίνα
Αποβλήθηκε από τα βραβεία Grammy ο Kanye West και η αιτία είναι σαφής

Ο Kanye West θα ανέβαινε στη σκηνή των βραβείων Grammy στις 3 Απριλίου αλλά οι διοργανωτές αποφάσισαν να αποβάλλουν τον ράπερ.

Στις 3 Απριλίου θα πραγματοποιηθούν τα φετινά βραβεία Grammy, τα πιο σημαντικά μουσικά βραβεία στις ΗΠΑ και όχι μόνο.
Ανάμεσα στη λίστα των καλλιτεχνών που θα ανέβαιναν στη σκηνή των βραβείων, ήταν κι εκείνο του Kanye West.

Οι φουρτούνες όμως στη ζωή του Kanye και ο τρόπος που αντιδρά σε όσα συμβαίνουν στην προσωπική του ζωή, ανάγκασε τους διοργανωτές των βραβείων να αφήσουν το όνομα του ράπερ εκτός των εμφανίσεων που θα λάβουν χώρα.

Εκτός βραβείων ο Kanye

Ο Kanye παραμένει υποψήφιος για πέντε Grammys τη φετινή χρονιά αλλά ο εκπρόσωπός του επιβεβαίωσε στο Ε!News πως ο West έλαβε ένα τηλεφώνημα που του ανακοίνωνε πως είναι εκτός Lineup για τις εμφανίσεις στα Grammys.
Σύμφωνα με το Blast, πηγές από το περιβάλλον των διοργανωτών πήραν την απόφαση με βαριά καρδιά εξαιτίας της online συμπεριφοράς του, για την οποία τιμωρήθηκε ήδη από το Instagram και όλοι ανησυχούσαν μήπως ο West δει την εμφάνισή του ως βήμα για να προβεί σε δηλώσεις και συμπεριφορές που θα προκαλούσαν πρόβλημα.

O μοναδικός υπερασπιστής του Kanye

Ο μόνος που έχει υπερασπιστεί τον West για τον αποκλεισμό του από τα Grammys, είναι ο The Game ο οποίος έριξε τον αποκλεισμό αυτό σε ρατσιστική διάθεση εκ μέρους της διοργάνωσης και έγραψε:

Η επική αντίδραση της Kim Kardashian στο μπλοκάρισμα του Instagram του Kanye



«Πότε θα καταλάβουν όλοι οι Μαύροι ψυχαγωγοί, αθλητές, ηθοποιοί, συγγραφείς, σκηνοθέτες, δημοσιογράφοι. Τα Grammys αποφάσισαν την τελευταία στιγμή να αποκλείσουν τον Kanye από την εμφάνισή του στο σόου και δεν ξέρουμε τι άλλο θα συμβεί Ίσως συμβαίνει επειδή ο Trevor Noah θα παρουσιάσει τη βραδιά και η ομάδα του οδήγησε στην απόφαση για τον Ye ή απλά συμβαίνει επειδή ο Κanye αποκλείστηκε από το Instagram για άγνωστους λόγους, ειδικά σε έναν κόσμο που όλοι οι αρνητικοί άνθρωποι μπορούν να βρεθούν στο app αυτό χωρίς περιορισμούς ή ποινές»;

Η επίθεση στον Trevor Noah

Η πιο πρόσφατη περίπτωση καταχρηστικής δραστηριότητας του Kanye West ήταν μια ρατσιστική προσβολή που έκανε στον λογαριασμό του παρουσιαστή του «Daily Show», Trevor Noah.

Η διαδικτυακή επίθεση του ράπερ στον κωμικό ήρθε αφότου ο Noah σχολίασε τον χωρισμό του από την Kim Kardashian και το πώς της φερόταν ο ράπερ εν μέσω του διαζυγίου τους.


Ο εκπρόσωπος της Meta είπε, επίσης, στο TMZ ότι η εταιρεία είναι έτοιμη να λάβει πρόσθετα μέτρα εάν υπάρξουν περαιτέρω παραβιάσεις στο μέλλον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το Instagram τιμώρησε τον Kanye West για το bullying που κάνει μέσω της πλατφόρμας

Η Kim Kardashian παραδέχεται: «Είπα στον εαυτό μου είσαι 40, βρες την ευτυχία σου»