Beauty evolution: Η Ελένη Φουρέιρα είναι το απόλυτο icon της 10ετίας και πλέον μια super cool mum

Μαρία Ροδίτη
Beauty evolution: Η Ελένη Φουρέιρα είναι το απόλυτο icon της 10ετίας και πλέον μια super cool mum

Μια αναδρομή από το 2013 μέχρι και σήμερα για να θυμηθούμε τον beauty χαμαιλέοντα, Ελένη Φουρέιρα.

Χθες (7/2) η Ελένη Φουρέιρα έγινε μαμά για πρώτη φορά φέρνοντας στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Αλμπέρτο Μποτία. Η τραγουδίστρια γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι έχοντας στο πλευρό της τον σύντροφό της κάθε λεπτό και πλέον μπορούμε και επίσημα να πούμε ότι η 35χρονη τραγουδίστρια είναι μια super cool mum. Και μια γυναίκα, βέβαια, που όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στο προσκήνιο έχει πειραματιστεί όσο καμία άλλη με την εμφάνισή της.

Εμείς αποφασίσαμε σήμερα να θυμηθούμε όλο το beauty evolution της Ελένης Φουρέιρα τα τελευταία 10 χρόνια. Από τα πολύ σγουρά, afro μαλλιά της σε μαύρο χρώμα, μέχρι το pixie cut και το καρέ, η τραγουδίστρια επάξια μπορεί να έχει τον τίτλο του «beauty χαμαιλέοντα». Γιατί το κάθε look μπορεί με απόλυτη ευκολία να το προσαρμόσει πάνω της. Και να το κάνει να δείχνει ένα με εκείνη.

Τις μέρες με τσουχτερό κρύο κάνε hair cycling - Το «κλειδί» για υγιή και λαμπερά μαλλιά

10 χρόνια γεμάτα αλλαγές στην εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα – Και όλες της ταίριαξαν «γάντι»

noemvrios_2013.jpg

Νοέμβριος 2013

Η Ελένη Φουρέιρα με πολύ μακριά, σκούρα καστανά μαλλιά και nude μακιγιάζ. Γενικά, όπως θα δεις παρακάτω και στα υπόλοιπα looks της, η τραγουδίστρια πάντα προτιμά τις γήινες αποχρώσεις στο makeup και σπάνια φορά έντονο κόκκινο κραγιόν. Το έχει βάλει, ωστόσο!

ioulios_2014.jpg

Ιούλιος 2014

Με μαύρα μαλλιά και afro hair look, η Ελένη Φουρέιρα θυμίζει exotic girl. Στο μακιγιάζ της έχει επιλέξει ροζ αποχρώσεις, με magenta κραγιόν και έντονο ρουζ στα ζυγωματικά.

noemvrios_2015.jpg

Νοέμβριος 2015

Με το τέλειο, σγουρό καρέ η Ελένη Φουρέιρα σε μια γλυκιά καστανή απόχρωση. Σιγά-σιγά βρίσκει το signature μακιγιάζ της, το οποίο κινείται σχεδόν αποκλειστικά σε γήινους τόνους.

aprilios_2016.jpg

Απρίλιος 2016

Επιστροφή στα μαύρα μακριά μαλλιά σε afro hairstyle. Το μακιγιάζ της κινείται ξανά σε ροζ αποχρώσεις.

fevrouarios_2017.jpg

Φεβρουάριος 2017

thomas daskalakis ndp photo agency thomasdask@yahoo.com

Μια άλλη... η Ελένη Φουρέιρα με καστανά μακριά μαλλιά και curtain bangs. Το signature make up στη θέση του: σκιές και χείλη σε γήινες αποχρώσεις.

maios_2017.jpg

Μάιος 2017

Με super chic καρέ κούρεμα σε πολύ σκούρο, μαύρο χρώμα και μια ανατροπή: το κόκκινο κραγιόν.

iounios_2017.jpg

Ιούνιος 2017

Το απόλυτο makeover. Η τραγουδίστρια με μαύρο pixie cut με αφέλειες στα Mad Awards έκλεψε την παράσταση.

iounios_2018.jpg

Ιούνιος 2018

Η Ελένη Φουρέιρα με ψηλή αλογοουρά σε κυματισμούς και ombre, που ξεκινά από σκούρο καστανό και καταλήγει σε πιο ανοιχτό, θερμό. Στο μακιγιάζ τη διαφορά κάνουν τα smoky eyes της.

noemvrios_2019.jpg

Νοέμβριος 2019

Επιστροφή στο μαύρο χρώμα τα μαλλιά, όχι σε afro look, αλλά σε μπούκλες. Εμείς, πάντως, την προτιμάμε με ένα καστανό, σαν αυτό που έχει σήμερα.

septemvrios_2021.jpg

Σεπτέμβριος 2021

ndpphoto.gr

Με το πιο γλυκό καστανό και μία από τις πιο hot τάσεις σε χτενίσματα - το spiky bun- η Ελένη ξεχώρισε για ακόμη μια φορά. Στο μακιγιάζ έχει βρει πια τις signature αποχρώσεις της που δεν είναι άλλες από τις nude.

ioulios_2022.jpg

Ιούλιος 2022

Με wavy hair look και καστανά μαλλιά η Ελένη Φουρέιρα έχει βρει το στυλ της. Το έντονο eyeliner φαίνεται να είναι η νέα beauty εμμονή της.

fevrouarios_2023.jpg

Φεβρουάριος 2023

Με σκούρο, γλυκό καστανό χρώμα στα μαλλιά και nude make up λίγο πριν υποδεχθεί στον κόσμο τον γιο της.