10 spray προσώπου για να μην αφυδατώνεσαι από τη ζέστη του κλιματιστικού

Μαρία Ροδίτη
10 spray προσώπου για να μην αφυδατώνεσαι από τη ζέστη του κλιματιστικού

Το κρύο είναι πολύ, το κλιματιστικό στο γραφείο δουλεύει full και η επιδερμίδα σου υποφέρει. Ενυδάτωσέ τη με ένα face spray για να είσαι… πάντα και παντού ήσυχη.

Αν δεν αποκλείστηκες από το χιόνι στο σπίτι σου και πηγαίνεις κανονικά στο γραφείο, έχεις φάει το κρύο της ατμόσφαιρας στο πετσί σου. Και επειδή το κρύο είναι τσουχτερό, είναι αναμενόμενο στη δουλειά το κλιματιστικό να δουλεύει… κάτω παραπάνω από full. Η ζεστούλα εκεί μέσα είναι υπέροχη, δεν τουρτουρίζεις, δεν υποφέρεις, όμως το δέρμα σου δεν βρίσκεται και στα καλύτερά του.

Βλέπεις, ο θερμός αέρας του κλιματιστικού αφυδατώνει την επιδερμίδα με αποτέλεσμα αυτή να γίνεται θαμπή και να σε τραβάει. Και επειδή δεν είναι και ό,τι πιο φυσιολογικό να βγάλεις την ενυδατική κρέμα σου στο γραφείο και να αρχίσεις να πασαλείβεσαι, υπάρχει άλλη λύση: το face spray, αυτό που χρειάζεσαι αυτές τις δύσκολες μέρες της κακοκαιρίας Μπάρμπαρα. Δηλαδή, ένα ενυδατικό spray που θα φροντίσει έτσι όπως πρέπει την επιδερμίδα του προσώπου σου.

Hydration 101: Η ενυδάτωση δεν τόσο απλή όσο φαντάζεσαι – Μάθε να την κάνεις σωστά

Πώς το face spray βοηθά την επιδερμίδα

Τα face sprays που κυκλοφορούν στην αγορά περιέχουν ενεργά συστατικά, βιταμίνες, αντιοξειδωτικά και υγραντικές ουσίες στη φόρμουλά τους με σκοπό να ενυδατώσουν το δέρμα και να του παρέχουν την απαραίτητη θρέψη.

face_spray.jpg

Για να χρησιμοποιήσεις, όμως, ένα face spray δεν χρειάζεται να αρχίσεις να νιώθεις το τράβηγμα. Εκεί που κάθεσαι στο γραφείο με τη συνάδελφο, ψεκάσου 2-3 φορές μέσα στη μέρα. Έτσι, και θα έχει φρεσκάδα η επιδερμίδα σου, αλλά και λίγο… να πας να γλαρώσεις μετά το μεσημεριανό φαγητό, θα ξυπνήσεις αμέσως. 2 σε 1, τι νόμιζες;!

Τα καλύτερα face sprays της αγοράς

Στην παρακάτω gallery θα δεις 10 ενυδατικά spray προσώπου που μπορείς να έχεις στην τσάντα και το νεσεσέρ σου ανά πάσα στιγμή. Διατήρησέ τα σε ένα μέρος με θερμοκρασία δωματίου, έτσι ώστε να μην παγώσει το πρόσωπό σου όταν ψεκαστείς, αλλά και ούτε να αλλοιωθεί η σύστασή τους και απόλαυσε την απόλυτη ενυδάτωση ever.