Jellyfish: Η Lily Collins άλλαξε look και δοκίμασε ένα από τα πιο hot κουρέματα του 2023

Μαρία Ροδίτη
Jellyfish: Η Lily Collins άλλαξε look και δοκίμασε ένα από τα πιο hot κουρέματα του 2023

Η Lily Collins ανανέωσε το παριζιάνικο στυλ της και υιοθέτησε ένα από τα πιο κομψά hair trends.

Τη Lily Collins τη γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τον ρόλο της Emily In Paris και την αγαπήσαμε για το παριζιάνικο στυλ της, τόσο για τις επιλογές σε ρούχα και αξεσουάρ, όσο και για τα classy χτενίσματα και μακιγιάζ της. Αν την παρατηρήσεις κι εσύ στη σειρά, στις δημόσιες εμφανίσεις της αλλά και στο Instagram θα δεις ότι όλο αυτό το στυλ είναι έμφυτο, αλλά και ότι η ίδια παρακολουθεί πολύ τις τάσεις προσαρμόζοντάς τις πάνω της.

Όπως και συνέβη τώρα τελευταία με το νέο κούρεμα που υιοθέτησε και το οποίο ανήκει στα πιο hot hair trends του 2023. Η 33χρονη ηθοποιός έκανε jellyfish κούρεμα και έδωσε νέα πνοή στο look της.

Μετά από έναν χρόνο η Chiara Ferragni άλλαξε πάλι κούρεμα – Και έχει το πιο κομψό καρέ

Τι είναι το jellyfish κούρεμα

Η Lily Collins επέλεξε να ανανεώσει τις αφέλειές της κάνοντας jellyfish cut και συγκεκριμένα να αναβαθμίσει το κούρεμά της με layers και πιο μακριές αφέλειες γύρω από το πρόσωπο, που θυμίζουν το σχήμα της μέδουσας. Jellyfish, άλλωστε, μέδουσα σημαίνει στα αγγλικά.

https://www.instagram.com/p/Con7XS7Jji8

Τώρα, γενικότερα το jellyfish κούρεμα είναι edgy και παίζει ανάμεσα στο bowl cut και το mullet, ενώ έχει έντονο φιλάρισμα στο μπροστινό μέρος, που χαρίζει όγκο στα μαλλιά.

Το mini story του jellyfish κουρέματος

Το jellyfish κούρεμα έχει τις ρίζες του στην περίοδο Heian (794-1185) της Ιαπωνίας, ενώ το τελευταίο διάστημα έχει γίνει viral ανάμεσα στους εφήβους της Νότιας Κορέας και της Ιαπωνίας. Μάλιστα, και η Nicole Kidman το υιοθέτησε πρόσφατα για τις ανάγκες φωτογράφισης, ενώ το jellyfish cut το είδαμε και στην πασαρέλα του Οίκου Prada για τη σεζόν S/S 2021.

https://www.instagram.com/p/ChlUXjRpiN5

Αυτήν τη στιγμή, το κούρεμα jellyfish έχει γίνει trend και στο TikTok με το #jellyfishhaircut να εμφανίζεται σε άπειρες αναρτήσεις.

https://www.instagram.com/p/CFkgnQvHtS4