Η Kim Kardashian άλλαξε κούρεμα κι έφερε στο προσκήνιο ξανά τις curtain bangs

Μαρία Ροδίτη
Η Kim Kardashian άλλαξε κούρεμα κι έφερε στο προσκήνιο ξανά τις curtain bangs

Photo by Stefanie Keenan/Getty Images for SKIMS

STEFANIE KEENAN

New look για την Kim Kardashian, η οποία υιοθέτησε μια από τις πιο hot τάσεις των τελευταίων χρόνων στα μαλλιά. Τι πρέπει να ξέρεις για τις curtain bangs πριν τις δοκιμάσεις.

Ένα event για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου διοργάνωσε η Kim Kardashian σε pop up κατάστημα του brand της, Skims, στο Los Angeles. Εκεί, η reality star εμφανίστηκε με total ροζ look – όπως αναλογεί στη συγκεκριμένη γιορτή- αλλά και με μια εντυπωσιακή και fresh αλλαγή στα μαλλιά της.

Η 42χρονη δεν αφαίρεσε μήκος στα κατάμαυρα μαλλιά της, αλλά έκοψε curtain bangs: μία από τις πιο hot τάσεις στα κουρέματα, μετά το καρέ.

Shag bangs: Το κούρεμα που χαρίζει όγκο και τέλεια υφή στα λεπτά μαλλιά

Το νέο, super stylish look της Kim Kardashian

Το 2022 η Kim Kardashian έγινε πλατινέ ξανθιά, με τη star ωστόσο να αποχαιρετά το τόσο bold look της επιστρέφοντας στα μαύρα μαλλιά, λίγο πριν την έλευση του 2023. Τώρα, ωστόσο, και λίγο πριν τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, αποφάσισε να κόψει curtain bangs.

kardashian_curtain_bangs.jpg

Λέω, φυσικά, για αυτές τις πλαϊνές, μακριές αφέλειες, που θυμίζουν τις αφέλειες της Brigitte Bardot. Τις οποίες και δημιούργησε στην Kim Kardashian- όπως ήταν αναμενόμενο- ο εδώ και χρόνια προσωπικός της hairstylist, Chris Appleton.

SKIMS Valentine's Shop Pop-Up

Photo by Stefanie Keenan/Getty Images for SKIMS

2023 Stefanie Keenan

Αν σκέφτεσαι κι εσύ να κάνεις curtain bangs, θυμήσου 3 πράγματα:

Ταιριάζουν σε όλα τα πρόσωπα και σε όλους τους τύπους μαλλιών

Όποιο σχήμα προσώπου κι αν έχεις, όποια υφή κι αν έχουν τα μαλλιά σου, μπορείς να κάνεις curtain bangs και να είσαι super chic. Μάλιστα, μπορείς να δοκιμάσεις αυτές τις στυλάτες αφέλειες χωρίς να χρειαστεί να αλλάξεις το κούρεμά σου.

Κολακεύουν και αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου

Οι curtain bangs αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου και, μάλιστα, μπορεί να καμουφλάρουν και ατέλειες. Αν, για παράδειγμα, έχεις μακρύ πρόσωπο, οι curtain bangs θα το κάνουν να δείχνει κάπως πιο οβάλ.

https://www.instagram.com/p/CmEVg1aMW6p

Δεν θα σε παιδέψουν με το styling

Αν κάνεις curtain bangs, ξεμπέρδεψες. Δεν θα χρειάζεται να σπαταλάς άπειρες ώρες στον καθρέφτη για να τις φτιάξεις. Καλό είναι, ωστόσο, κάθε μήνα περίπου να τις κόβεις για να μη μακραίνουν, να διατηρούνται στο αρχικό τους μήκος και έτσι το κούρεμά σου να έχει πάντα στυλ.