10 half up χτενίσματα για να αφήσεις στην άκρη επιτέλους την κλασική αλογοουρά

Μαρία Ροδίτη
10 half up χτενίσματα για να αφήσεις στην άκρη επιτέλους την κλασική αλογοουρά

Ποιος σου είπε ότι υπάρχει μόνο ένας τρόπος να κάνεις half up χτένισμα στα μαλλιά σου;

Τις μέρες που βαριέσαι να αφήσεις κάτω τα μαλλιά ή που δεν σου αρέσουν γιατί δεν «κάθονται» καλά, συνήθως μία είναι η λύση: η αλογοουρά. Άντε και ο κότσος, αν πραγματικά νιώθεις ότι έχεις μια bad hair day. Half up χτένισμα, όμως, γιατί δεν κάνεις;

Το half up είναι ίσως η τελευταία επιλογή για πολλές γυναίκες εκεί έξω χωρίς πραγματικό λόγο. Απλά σκεφτόμαστε αυτό το χτένισμα τελευταίο, πράγμα το οποίο είνια λάθος. Αναρωτιέσαι γιατί; Διότι νομίζουμε πως οποιαδήποτε ατέλεια και πάλι θα φαίνεται, πως ίσως αυτό το χτένισμα δεν είναι ιδιαίτερα κολακευτικό, πως θέλει φρεσκολουσμένα μαλλιά, πως δεν ενδείκνυται για επίσημες περιστάσεις και πολλά, πολλά άλλα. ΛΑΘΟΣ.

Το trick για να πάψει πια το half up χτένισμα να είναι βαρετό και συνηθισμένο

Αρκεί μόνο να ρίξεις μια ματιά στα Instagram accounts των stars- από την Jennifer Lopez μέχρι την Ariana Grande- ή στις επίσημες εμφανίσεις τους σε red carpets για να διαπιστώσεις ότι το half up hairstyle είναι αγαπημένο τους. Και super chic με όποιον τρόπο κι αν γίνει. Γιατί έχει πολλές παραλλαγές, ε… Δεν έχει μια μορφή μόνο. Είσαι έτοιμη να πάρεις ιδέες παρακάτω και να αρχίσεις να βάζεις στην καθημερινότητά σου το half up χτένισμα;

10 half up χτενίσματα για όλα τα γούστα

Με έντονες μπούκλες

https://www.instagram.com/p/CgIaA1kAMlz

Ένα από τα χτενίσματα που έκανε στον γάμο της με τον Ben Affleck το περασμένο καλοκαίρι η JLo ήταν το half up. Ένα grande half up με έντονες μπούκλες και τραβηγμένα τα μαλλιά πίσω, διά χειρός του προσωπικού της hairstylist, Chris Appleton. Μήπως να το σκεφτείς, αν ετοιμάζεσαι να ντυθείς νυφούλα;

Half up με φιόγκο

halfup_fiogkos.jpg

Τα flipped ends, δηλαδή οι γυρισμένες άκρες προς τα έξω, είναι super hot τάση που έρχεται από τη δεκαετία του '60. Συνδύασέ τη με ένα half up και με έναν oversized μαύρο φιόγκο και δημιούργησε το πιο αριστοκρατικό χτένισμα.

Sleek half up

https://www.instagram.com/p/CUDVjnTFmZw

Ένα sleek γυαλιστερό half up είναι η τέλεια επιλογή για glam εμφανίσεις. Τράβηξε τα μαλλιά πίσω, βάλε αρκετό λαδάκι για να γυαλίσουν και εντυπωσίασέ τους όλους. Εντάξει, εννοείται πως δεύτερη μέρα με τόσο λαδάκι δεν κάθεσαι. Θα χρειάζεσαι οπωσδήποτε λούσιμο.

80s half up

https://www.instagram.com/p/ChcoVyTLjIv

Μαλλιά σε πολύ μεγάλες και bold μπούκλες, σατέν oversized scrunchie και πιασμένα τα μισά κάτω και τα μισά πάνω. Δεν θέλει και πολύ για να μεταμορφωθείς στο απόλυτο 80s girl. Ειδικά αν έχεις να πας σε αποκριάτικο πάρτι με θεματολογία 80s ή σε disco φάση club, αυτό είναι το χτένισμα που πρέπει να επιλέξεις.

Half up πιασμένο σε κότσο

https://www.instagram.com/p/CdFcD4POpJB

Ποιος είπε ότι ένα half up γίνεται αποκλειστικά με πιασμένα τα μισά μαλλιά σε αλογοουρά; Όχι! Μπορείς να τα πιάσεις και σε κότσο και τα υπόλοιπα να τα αφήσεις σε χαλαρά waves-τοστιέρα.

Συνέχισε στην gallery για να δεις άλλα 5 half up hairstyles.