Η Αθηνά Οικονομάκου «φωτιά» στα κόκκινα με matchy matchy κραγιόν και μανικιούρ

Μαρία Ροδίτη
Η Αθηνά Οικονομάκου «φωτιά» στα κόκκινα με matchy matchy κραγιόν και μανικιούρ

Η Αθηνά Οικονομάκου έκανε το τέλειο beauty combo για τις εμφανίσεις του ΣΚ.

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι μια γυναίκα που λατρεύει να περιποιείται τον εαυτό της και για αυτό σχεδόν πάντα θα τη δεις με super stylish outfits, αλλά και με υπέροχα beauty looks. Η ηθοποιός και επιχειρηματίας έχει, μάλιστα, μια αδυναμία σε συγκεκριμένες επιλογές, όπως είναι τα milk white nails, αλλά και οι nude αποχρώσεις στα χείλη.

Δεν διστάζει, όμως, να ξεφύγει από τα favorites της και να τολμήσει κάτι διαφορετικό, όπως αυτό το look που έκανε πρόσφατα και ήταν… «φωτιά» στα κόκκινα. Η Αθηνά με κόκκινο κραγιόν και κόκκινο μανικιούρ έκανε ξεκάθαρα τη διαφορά.

Classic red: 10 κόκκινα βερνίκια νυχιών γιατί το κόκκινο δεν έχασε ποτέ

Το beauty look της Αθηνάς Οικονομάκου με πρωταγωνιστή το κόκκινο

Η 36χρονη ηθοποιός πόζαρε σε selfies στο Instagram με τέλειες, oversized μπούκλες και με bold χείλη και νύχια. Η Αθηνά Οικονομάκου έκανε την εξαίρεση και επέλεξε κόκκινο κραγιόν και ίδια απόχρωση κόκκινου μανικιούρ δίνοντάς μας όλο το inspo για τις εμφανίσεις του Σαββατοκύριακου.

https://www.instagram.com/p/Co7lAsGNLm5

Βλέπεις, το κόκκινο είναι διαχρονική, αλλά και sexy επιλογή, ξεχωρίζει από μακριά, ενώ μπορεί να συνδυαστεί με τα πάντα. Και η Αθηνά – για να εντυπωσιάσει- συνδύασε το κόκκινο με λευκό outfit και χρυσά κοσμήματα. Super chic το combo της, αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

oikonomakou_look.jpg

Fire red… shopping

Αν θέλεις κι εσύ να δοκιμάσεις το beauty look της Αθηνάς Οικονομάκου, do it. Είναι τέλειο και για πρωινές, αλλά και για βραδινές εμφανίσεις. Κι αν θες λίγο περισσότερο glam στα βραδινά looks, απλώς πρόσθεσε μια σκιά με glitter σε χρυσό ή σε γήινες αποχρώσεις.

Δες τώρα στην gallery 5 κόκκινα κραγιόν και 5 κόκκινα βερνίκια για τις πιο fire red εμφανίσεις που θα κάνουν τη διαφορά.