Classic red: 10 κόκκινα βερνίκια νυχιών γιατί το κόκκινο δεν έχασε ποτέ

Μαρία Ροδίτη
Classic red: 10 κόκκινα βερνίκια νυχιών γιατί το κόκκινο δεν έχασε ποτέ

Το πιο κλασικό, το πιο διαχρονικό, το πιο ταιριαστό με όλα χρώμα βερνικιού είναι το κόκκινο. Εσύ ακόμα να το βάλεις στη συλλογή σου;

Στο νεσεσέρ μου και στα ντουλάπια του μπάνιου επικρατεί ένας χαμός από βερνίκια νυχιών. Βλέπεις, λόγω δουλειάς τα beauty brands μού στέλνουν διαρκώς τα νέα λανσαρίσματα κι έτσι η συλλογή μου ολοένα και πιο πλούσια γίνεται. Nude, μπλε, κυπαρισσί, ροζ, μοβ… Έχω όλα τα χρώματα που μπορείς να φανταστείς κι επειδή μου αρέσει το DIY μανικιούρ τα χρησιμοποιώ κιόλας.

Πάντα, ωστόσο, έχω μια φωνή να μου λέει: «πού είναι τα κόκκινα βερνίκια;». Και, φυσικά, είναι η φωνή της μαμάς μου, η οποία δεν βάφει ποτέ και με κανένα άλλο χρώμα τα νύχια της. Πραγματικά, έχω μπει πολλές φορές στη διαδικασία να της εξηγήσω πόσο chic και κομψά μπορεί να είναι μερικά άλλα χρώματα, όμως εκείνη επιμένει στο κόκκινο. «Είναι το πιο διαχρονικό και το πιο κομψό χρώμα για μανικιούρ. Δεν ξέρω εσύ τι μου λες. Όλες οι παλιές stars αυτό έκαναν», μου λέει ξανά και ξανά. Και μεταξύ μας… το δίκιο της το έχει.

10 διακριτικά nail art και 10 chic βερνίκια για εσένα που θέλεις κάτι κομψό για το μανικιούρ σου

Μετά από μια πρόσφατη τέτοιου είδους συζήτησή μας, λοιπόν, σκέφτηκα να βρω τα πιο φλογερά κόκκινα βερνίκια που κυκλοφορούν στην αγορά και να σου τα προτείνω, για να έχεις κι εσύ το all-time classic, άχαστο χρώμα στο νεσεσέρ σου. Έτοιμη για shopping, λοιπόν;

https://www.instagram.com/p/Co0YkqXMT76

Τα 10 πιο φλογερά κόκκινα βερνίκια ever

rimmel_red.jpg

RIMMEL, 60 SECONDS SUPER SHINE NAIL POLISH, ΑΠΟΧΡΩΣΗ 312 Be Red-Y

Χάρη στην τεχνολογία χρώματος 3 σε 1 προσφέρει λαμπερό χρώμα μαζί με βάση και top coat, όλα σε ένα προϊόν. Στεγνώνει σε λιγότερο από 60 δευτερόλεπτα, δεν ξεφλουδίζει και διαρκεί έως και 10 ημέρες.

SEVENTEEN_RED.jpg

SEVENTEEN, NAIL ENAMEL SUPREME SHINE, ΑΠΟΧΡΩΣΗ 47

Τέλεια κάλυψη, λαμπερό χρώμα, μεγαλύτερη διάρκεια, καλύτερο στέγνωμα, ειδικό πινέλο, άψογη εφαρμογή, εύχρηστο καπάκι που κρατιέται εύκολα. Τι άλλο θέλει κανείς από ένα βερνίκι;

korres_red.jpg

KORRES, GEL EFFECT NAIL COLOUR, ΑΠΟΧΡΩΣΗ 53 Royal Red

Βερνίκι νυχίων με νέα τεχνολογία, νέα υφή, gel σύνθεση, απόλυτη λάμψη, μέγιστη διάρκεια και επαγγελματικό ημιμόνιμο αποτέλεσμα.

OPI_RED.jpg

OPI, OPI INFINITE SHINE LONG-WEAR LACQUER, ΑΠΟΧΡΩΣΗ BIG APPLE RED

Προσφέρει την έντονη λάμψη και τη μεγάλη διάρκεια ενός μανικιούρ gel με τόση ευκολία κατά την εφαρμογή και την αφαίρεση, σαν να χρησιμοποιούσες απλό βερνίκι νυχιών.

erredue_red.jpg

ERRE DUE, EXCLUSIVE NAIL LACQUER, ΑΠΟΧΡΩΣΗ 18 Love Me

Αποτρέπει το ξεφλούδισμα και προστατεύει από το κιτρίνισμα, προσφέροντας απίστευτη λάμψη, διάρκεια και πλούσιο χρώμα.

Συνέχισε στην gallery και δες ακόμη 5 κόκκινα βερνίκια νυχιών.