Η Δανάη Μπάρκα φόρεσε το κερασί κραγιόν με τον πιο updated τρόπο

Μαρία Ροδίτη
Η Δανάη Μπάρκα φόρεσε το κερασί κραγιόν με τον πιο updated τρόπο

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» απογείωσε το κερασί κραγιόν και ήρθε η ώρα να κάνεις κι εσύ το ίδιο.

Η Δανάη Μπάρκα μάς κρατά καθημερινά παρέα μέσα από τη συχνότητα του MEGA και την εκπομπή της, «Πάμε Δανάη!», αλλά μας δίνει και το απαραίτητο fashion & beauty inspo με τις επιλογές της. Φυσικά, πίσω από τις super fresh εμφανίσεις της κρύβεται μια ολόκληρη ομάδα, όμως σίγουρα η Δανάη λέει την προσωπική της άποψη και βάζει την τελευταία πινελιά σε κάθε look.

Και σε πρόσφατη εμφάνισή της στην εκπομπή, η 30χρονη παρουσιάστρια απογείωσε το floral φόρεμά της με την απόλυτη φθινοπωρινή και χειμερινή απόχρωση στα χείλη: με κερασί κραγιόν.

Αν λατρεύεις τη σοκολάτα γάλακτος κάνε chocolate brown nails σαν τη Δανάη Μπάρκα

Πώς φόρεσε η Δανάη Μπάρκα το κερασί κραγιόν

Η Δανάη Μπάρκα επέλεξε να φορέσει ένα floral φόρεμα σε γήινες αποχρώσεις και για να δώσει ένταση και μπρίο στο look προτίμησε το κερασί κραγιόν. Το οποίο πραγματικά φώτισε το πρόσωπό της.

https://www.instagram.com/p/Ck0KaNgqKcA

Η παρουσιάστρια ολοκλήρωσε το μακιγιάζ της με μαύρο eyeliner και πολύ έντονες, drama βλεφαρίδες, αλλά και με έναν super girly ψηλό, επιμελώς ατημέλητο κότσο. Και κάπως έτσι, η Δανάη Μπάρκα μάς έδωσε το απαραίτητο beauty inspo για τις φθινοπωρινές και χειμερινές εμφανίσεις μας.

Εσύ έχεις κερασί κραγιόν;

Το κερασί κραγιόν είναι juicy, είναι θηλυκό και sexy και δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ σου αυτήν τη σεζόν. Όπως είδες και με τη Δανάη Μπάρκα, αυτή η απόχρωση μπορεί να μεταμορφώσει το κάθε look και όχι, δεν είναι μια αποκλειστικά βραδινή επιλογή. Φοριέται κάθε μέρα, όλη μέρα.

Αν, λοιπόν, δεν έχεις επενδύσει σε ένα κερασί κραγιόν, ήρθε η ώρα να το κάνεις. Στην gallery θα βρεις 5 φανταστικά lipsticks και… καλά ψώνια!