5 μαύρες μάσκαρα για όγκο και 5 tips για XXL αποτέλεσμα

Μαρία Ροδίτη
5 μαύρες μάσκαρα για όγκο και 5 tips για XXL αποτέλεσμα
Matteo Valle/launchmetrics.com/spotlight

Δες τις καλύτερες μάσκαρα που θα σου χαρίσουν ανεπανάληπτες βλεφαρίδες και βλέμμα ασυναγώνιστο.

 

Υπάρχουν basic καλλυντικά σε ένα νεσεσέρ και άλλα που είναι δευτερεύοντα. Στην πρώτη κατηγορία- αδιαμφισβήτητα- υπάγεται η μαύρη μάσκαρα. Γιατί πολύ απλά είναι το item εκείνο που σε χρόνο dt χαρίζει βάθος στο βλέμμα, το κάνει πιο ενδιαφέρον και μυστήριο. Και πιο sexy, αν θέλεις.

Θέλω να συμφωνήσουμε, όμως, ότι στην αγορά υπάρχουν ειδών και ειδών μαύρες μάσκαρα. Άλλες είναι απλές και άλλες φημίζονται για τον όγκο και το XXL αποτέλεσμα που χαρίζουν στις βλεφαρίδες. Και νομίζω ότι όλες λίγο-πολύ αυτές αναζητάμε περισσότερο. Αν κι εσύ σε τέτοιο mood είσαι και θέλεις εκείνη τη μαύρη μάσκαρα που θα σου χαρίσει dramatic βλέμμα που μαγνητίζει, δεν έχεις παρά να συνεχίσεις να διαβάζεις παρακάτω. Γιατί και το top 5 των μαύρων μάσκαρα θα βρεις, αλλά και tips που θα πάνε σε άλλο level τις βλεφαρίδες σου.

5 καφέ μάσκαρα & 5 tips για εντυπωσιακές βλεφαρίδες

5 top μαύρες μάσκαρα για το νεσεσέρ σου

lancome_mascara.jpg

LANCÔME, HYPNÔSE DRAMA, ΑΠΟΧΡΩΣΗ 01 Excessive Black

Με τις απαλές σαν μετάξι, τετραγωνισμένες τρίχες του, το βουρτσάκι εγγυάται την ομοιόμορφη κατανομή της μάσκαρα. Oι βλεφαρίδες γεμίζουν άμεσα, χάρη στη μεταξένια σύνθεση υψηλής περιεκτικότητας σε κερί. Όγκος στη στιγμή... 14 φορές περισσότερος.

estee_mascara.jpg

ESTÉE LAUDER, SUMPTUOUS EXTREME LASH MULTIPLYING VOLUME MASCARA

Οι βλεφαρίδες μοιάζουν να πολλαπλασιάζονται, να μεγεθύνονται στο μέγιστο, ενώ τα μάτια φωτίζονται και γίνονται πιο αισθησιακά.

mac_mascara.jpg

MAC, IN EXTREME DIMENSION 3D BLACK LASH MASCARA

Προσθέτει όγκο, ενισχύει το μήκος, δημιουργεί γύρισμα, ενώ παράλληλα διατηρεί τις βλεφαρίδες απαλές και ευέλικτες.

ysl_black.jpg

YVES SAINT LAURENT, MASCARA VOLUME EFFET FAUX CILS, ΑΠΟΧΡΩΣΗ High Density Black

Χαρίζει μήκος, όγκο και καμπύλες με ένα μόνο πέρασμα.

armani_mascara.jpg

ARMANI, ECCENTRICO MASCARA

Μάσκαρα για έντονο όγκο με διάρκεια που διαχωρίζει τις βλεφαρίδες μία προς μία και σου δίνει τη δυνατότητα να «χτίσεις» το αποτέλεσμα που θέλεις.

Τα tips για XXL αποτέλεσμα στις βλεφαρίδες

Δε γίνονται όλα… στα γρήγορα

Αν θες πραγματικά βλεφαρίδες με όγκο δεν αρκούν ένα-δυο γρήγορα περάσματα με μάσκαρα. Όλα θέλουν τον χρόνο τους. Οπότε, μη βιάζεσαι και βάλε αργά και σταθερά τη μάσκαρα στις βλεφαρίδες σου.

Κούνα το βουρτσάκι

Για maximum αποτέλεσμα δεν αρκεί να περάσεις το βουρτσάκι από τη ρίζα των βλεφαρίδων ως τις άκρες. Καθώς βάζεις μάσκαρα, λοιπόν, κούνα δεξιά-αριστερά το βουρτσάκι, ώστε το αποτέλεσμα να δείχνει πιο «γεμάτο».

mascara1.jpg

Και μια και δυο και τρεις στρώσεις

Για όγκο στις βλεφαρίδες σίγουρα δεν θα βάλεις μια στρώση μάσκαρα. Αλλά περισσότερες. Φρόντισε, ωστόσο, να περιμένεις να στεγνώσει η κάθε στρώση και μετά να προχωράς στην επόμενη.

Χρησιμοποίησε κάθετα το βουρτσάκι

Για να εξασφαλίσεις τον απόλυτο όγκο μαζί με μήκος αλλά και διαχωρισμό, κράτα το βουρτσάκι σου κάθετα όταν περνάς τη δεύτερη στρώση της μάσκαρα.

mauri_maskara.jpg

Καθάριζε το βουρτσάκι

Φρόντισε το βουρτσάκι να είναι πάντα καθαρό. Φυσικά, δεν εννοώ να το πλένεις, αλλά να καθαρίζεις το περίσσευμα της μάσκαρα, ώστε να αποφεύγεις τους κόμπους.