5 καφέ μάσκαρα & 5 tips για εντυπωσιακές βλεφαρίδες

Μαρία Ροδίτη
5 καφέ μάσκαρα & 5 tips για εντυπωσιακές βλεφαρίδες
Matteo Valle/launchmetrics.com/spotlight

Άσε το «σκληρό» μαύρο και πες «ναι» σε μια καφέ μάσκαρα που θα απογειώσει το βλέμμα, αλλά και το φυσικό μακιγιάζ σου.

Είμαι λάτρης της μαύρης μάσκαρα. Πεθαίνω με αυτό το sexiness και τον δυναμισμό που χαρίζει στο βλέμμα, ακόμη κι αν δεν έχω κάνει καθόλου μακιγιάζ στο μάτι. Ξέρω, όμως, ότι δεν είναι όλα τα κορίτσια σαν εμένα. Και έχω και παράδειγμα τη φίλη μου τη Βικτώρια, η οποία βάφεται ελάχιστα και δεν αντέχει με τίποτα αυτό το «σκληρό» μαύρο.

Μου λέει, λοιπόν, τις προάλλες που βρεθήκαμε πόσο της άρεσε η μάσκαρά μου, αλλά πως δεν μπορεί η ίδια να υποστηρίξει τέτοιου είδους μακιγιάζ. «Τι εναλλακτική έχω;», με ρωτάει και αμέσως της απαντάω ότι ένα είναι το item που χρειάζεται: μια καφέ μάσκαρα.

Mascara cocktailing: Η τεχνική που σου χαρίζει βλεφαρίδες σαν ψεύτικες μόνο με μάσκαρα

Η καφέ μάσκαρα είναι το προϊόν-κλειδί για όλες εκείνες τις γυναίκες που θέλουν ένα πιο «μαλακό» αποτέλεσμα στο μακιγιάζ τους, που αναζητούν κάτι πιο natural, αλλά ελαφρώς sexy. Και ο παρακάτω οδηγός αγοράς είναι για σένα που βρίσκεσαι ακριβώς σε τέτοιο mood. Αλλά και για όλες μας… Γιατί μια καφέ μάσκαρα ποτέ δεν μπορεί να πάει χαμένη.

KAFE_MASKARA1.jpg

5 καφέ μάσκαρα για πιο earthy looks

maybelline_kafe.JPG

MAYBELLINE, LASH SENSATIONAL MASCARA, ΑΠΟΧΡΩΣΗ 6 Burgundy Brown

To επαναστατικό της βουρτσάκι διαθέτει 10 μήκη ακίδων. Οι εσωτερικές ακίδες αποκαλύπτουν το 100% των βλεφαρίδων και οι εξωτερικές τις ξεδιπλώνουν!

CLINIQUE_KAFE.JPG

CLINIQUE, HIGH IMPACT MASCARA, ΑΠΟΧΡΩΣΗ Black/Brown

Το τέλειο καφέ και ο τέλειος όγκος... Μόνο με αυτήν τη μάσκαρα.

radiant_kafe.JPG

RADIANT, MAGNA LASH MASCARA, ΑΠΟΧΡΩΣΗ 02 Plum Brown

Χαρίζει ονειρεμένο όγκο και αισθησιακή καμπύλη στις βλεφαρίδες, αφήνοντας όλους να αναρωτιούνται αν είναι... πραγματικά δικές σου.

seventeen_kafe.JPG

SEVENTEEN, X-TRAORDINAIRE MASCARA, ΑΠΟΧΡΩΣΗ 6 Brown

Εξαιρετικός όγκος, τέλειο γύρισμα κι όλα αυτά χάρη στο ειδικό πλαστικό πινέλο, το οποίο αναδεικνύει τις βλεφαρίδες... σαν να είναι ψεύτικες.

korres_kafe.JPG

KORRES, BLACK VOLCANIC MINERALS PROFESSIONAL LENGTH MASCARA, ΑΠΟΧΡΩΣΗ 02 Brown Plum

Εντυπωσιακό μήκος και πλούσιο χρώμα από μια μάσκαρα που χωρίζει και διαχωρίζει τις βλεφαρίδες χωρίς να τις βαραίνει.

Τα tips για πιο μακριές, καμπυλωτές κι εντυπωσιακές βλεφαρίδες

Χρησιμοποίησε serum κάθε βράδυ πριν κοιμηθείς

Όπως ακριβώς ακολουθείς τη skincare routine σου, έτσι θα χρησιμοποιείς και serum βλεφαρίδων. Πριν πέσεις για ύπνο, άπλωσε λίγο serum βλεφαρίδων σύρριζα στις άνω και κάτω βλεφαρίδες και θα δεις ότι σε έναν μήνα το πολύ το αποτέλεσμα και η εικόνα τους θα είναι πολύ καλύτερη.

Εναλλακτικά βαζελίνη

Πάρε μία μικρή ποσότητα βαζελίνης στα δάχτυλά σου και πέρασέ τη από τη ρίζα ως την άκρη των βλεφαρίδων. Άφησέ τη για τουλάχιστον μισή ώρα ή ιδανικά, καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας, και ξέπλυνε στη συνέχεια με χλιαρό νερό.

KAFE_MASKARA2.jpg

Το primer πρώτα

Προτού απλώσεις μάσκαρα στις βλεφαρίδες, άπλωσε primer. Έτσι, και θα απλωθεί καλύτερα το προϊόν και θα έχει μεγάλη διάρκεια μέσα στη μέρα.

Προσοχή στη δεύτερη στρώση

Φρόντισε να απλώνεις τη δεύτερη στρώση ενώ οι βλεφαρίδες σου είναι ακόμη υγρές από την πρώτη στρώση, καθώς έτσι δεν θα κολλήσουν μεταξύ τους.

Γέμισε τα κενά

Σε περίπτωση που έχεις αραιές βλεφαρίδες, γέμισε τα κενά με ένα μαύρο ή σκούρο καφέ μολύβι ματιών. Έτσι, δημιουργείται η εντύπωση των πιο πυκνών βλεφαρίδων.