Για λάμψη και χωρίς μακιγιάζ: 5 K-beauty experts που πρέπει να ακολουθήσεις στο Instagram

Μαρία Ροδίτη
Για λάμψη και χωρίς μακιγιάζ: 5 K-beauty experts που πρέπει να ακολουθήσεις στο Instagram

Η κορεάτικη ρουτίνα ομορφιάς φημίζεται για την αποτελεσματικότητά της και τη λάμψη που χαρίζει στην επιδερμίδα. Ανακάλυψέ τη μέσα από τα videos και τις συμβουλές των top K-beauty skincare experts.

Τι θέλουμε όλες όταν ξυπνάμε το πρωί και κοιταζόμαστε στον καθρέφτη; Να βλέπουμε μια υγιή και λαμπερή επιδερμίδα, χωρίς ατέλειες, χωρίς σημάδια και σπυράκια. Γι’ αυτό, άλλωστε, και επενδύουμε σε beauty items, δοκιμάζουμε προϊόντα και συστατικά και ενημερωνόμαστε για όλα τα νέα στον κόσμο της ομορφιάς.

Και εγώ θα σου πω ωραία και καλά όλα αυτά, αλλά… σαν την κορεάτικη ρουτίνα ομορφιάς τίποτα. Η -γνωστή σε όλες (λίγο-πολύ)- K-beauty είναι εγγύηση, γιατί χαρίζει λαμπερό δέρμα όλο υγεία σε τέτοιο σημείο που πολλές φορές το μακιγιάζ μοιάζει περιττό. Αρκεί να ακολουθείς αυτήν την beauty routine για να έχεις ήσυχο το κεφάλι σου. Αν, μάλιστα, την εφαρμόσεις με τις οδηγίες και τις προτάσεις των top K-beauty skincare experts, να είσαι σίγουρη ότι πολύ άμεσα το πρόσωπό σου θα ακτινοβολεί και τα σχόλια που θα ακούς για το αποτέλεσμα θα είναι υπέροχα.

Skin streaming: Η νέα τάση στην περιποίηση της επιδερμίδας θέλει να χρησιμοποιείς μόνο τα βασικά

Τι περιλαμβάνει η K-beauty routine και πώς θα την απλοποιήσεις

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Η K-beauty routine έχει από 7 ως 10 βήματα, ανάμεσα στα οποία συμπεριλαμβάνονται το double cleansing (aka διπλός καθαρισμός), η απολέπιση, το face toner, η κρέμα ματιών, το serum, η ενυδατική κρέμα και το primer. Δεν τα λες και λίγα... Ειδικά όταν έχεις περιορισμένο χρόνο το πρωί και βιάζεσαι να φύγεις για τη δουλειά, το επικρατέστερο σενάριο είναι να μην κάνεις ούτε τα μισά από αυτά.

https://www.instagram.com/p/CoGEJv-je2Q

Πώς, όμως, θα αποκτήσεις αυτήν την επιδερμίδα που εκπέμπει λάμψη και υγεία; Υπάρχει λύση και είναι οι 5 K-beauty skincare experts που ανακάλυψα κάνοντας ατελείωτο σκρολάρισμα και αναζήτηση στο Instagram.

Τι θα σου μάθουν οι K-beauty experts

Στην παρακάτω gallery θα γνωρίσεις την Claudia Christin, τη Michelle Wong, τη Renée Chow, την Jude Chao και την Elisa Lee. Πρόκειται για ειδήμονες της επιδερμίδας, που είναι πιστές εδώ και χρόνια στο K-beauty, όμως το έχουν απλοποιήσει πολύ. Δεν θα σε βομβαρδίσουν, δηλαδή, με λεπτομέρειες και εξειδικευμένες αναλύσεις.

Μέσα από τα Instagram accounts τους θα μάθεις όλα τα κορεάτικα μυστικά ομορφιάς τους, αλλά και πώς να τα κάνεις εύκολα και γρήγορα πράξη στη δική σου επιδερμίδα. Ανακάλυψέ τις και γίνει η πιο λαμπερή και όμορφη εκδοχή του εαυτού σου χωρίς καθόλου μακιγιάζ. Ναι, γίνεται!