Braids fever: Το μυστικό της Χριστίνας Μπόμπα θα σώσει κάθε bad hair day σου

Μαρία Ροδίτη
Braids fever: Το μυστικό της Χριστίνας Μπόμπα θα σώσει κάθε bad hair day σου

Τα baby braids της Χριστίνας Μπόμπα

Όσο χάλια κι αν λες πως είναι τα μαλλιά σου, με το trick της Χριστίνας Μπόμπα κανένας δεν θα καταλάβει τίποτα.

Η υγρασία και η βροχή είναι οι χειρότεροι «εχθροί» των μαλλιών μας. Συμφωνούμε; Συμφωνούμε. Αν μέσα σε αυτά βάλεις και το γεγονός ότι μπορεί να μην πρόλαβες να λουστείς ή να βαριόσουν ελεεινά, αμέσως καταλήγουμε στο εξής συμπέρασμα: ότι τα μαλλιά σου δεν είναι και στα καλύτερά τους και, βέβαια, μπορεί να είναι (πολύ) φριζαρισμένα.

Τι κάνεις σε αυτήν την περίπτωση; Αν προλαβαίνεις λούζεσαι, αν όχι, ακολουθείς το trick της Χριστίνας Μπόμπα με τα πλεξουδάκια.

Αθηνά Οικονομάκου και Χριστίνα Μπόμπα άλλαξαν χρώμα στα μαλλιά: Το νέο contrast look

Το χτένισμα της Χριστίνας Μπόμπα για τις bad hair days αξίζει πραγματικά

Η γνωστή influencer δημοσίευσε πρόσφατα μια φωτογραφία με ένα πολύ cute και girly hair look, αποκαλύπτοντας στη λεζάντα της ανάρτησής της ότι αυτό το χτένισμα είναι η λύση για τις bad hair days. «Πλεξούδες… Ο τρόπος να μετατρέψεις μια κακή μέρα για τα μαλλιά σε καλή!», έγραψε η 34χρονη.

braids_xristina_mpompa.jpg

Τα baby braids της Χριστίνας Μπόμπα

Όπως βλέπεις, η Χριστίνα έχει κάνει τα λεγόμενα baby braids, δηλαδή 4 μικροσκοπικές πλεξούδες γύρω από το πρόσωπο – 2 από τη μία πλευρά και 2 από την άλλη- τραβώντας έτσι το βλέμμα στο χτένισμα και κάνοντας τον συνομιλητή της να μην παρατηρεί τα υπόλοιπα μαλλιά. Έξυπνο!

Η αλήθεια είναι, βέβαια, πως το συγκεκριμένο χτένισμα δεν είναι μόνο μια λύση για τις bad hair days, είναι και τάση την οποία και έκανε viral η Hailey Bieber. Να δες…

https://www.instagram.com/p/CRw81QFL1O2

Bad hair day inspo

Αν θέλεις κι άλλη έμπνευση για τις bad hair days σου, συνέχισε στην παρακάτω gallery. Θα βρεις χτενίσματα με μαλλιά πιασμένα πάνω, που σίγουρα θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη στην οποιαδήποτε περίσταση.