Η Ελίνα Μπόμπα ετοιμάζει την πρώτη της κινηματογραφική παραγωγή με θέμα που αφορά όλες τις γυναίκες

Μαρία Ροδίτη
Η Ελίνα Μπόμπα ετοιμάζει την πρώτη της κινηματογραφική παραγωγή με θέμα που αφορά όλες τις γυναίκες

Η αδερφή της Χριστίνας Μπόμπα, Ελίνα, κάνει την έκπληξη και καταπιάνεται με τις μάχες που κάθε γυναίκα μπορεί να χρειαστεί να δώσει κάποια στιγμή στη ζωή της. Αυτήν τη φορά όχι από την πλευρά της ηθοποιού, αλλά της δημιουργού.

Αν ακολουθείς στο Instagram τη Χριστίνα Μπόμπα θα έχεις δει τη μεγάλη αδυναμία που έχει στη μικρότερη αδερφή της, Ελίνα. Οι δύο αδερφές – παρόλο που δεν είναι δίδυμες- μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό και είναι η μία πάντα στο πλευρό της άλλης. Και μπορεί για τη Χριστίνα να ξέρουμε πολλά πράγματα, για την Ελίνα, όμως, οι πληροφορίες που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας είναι περιορισμένες.

Τα μόνα που γνωρίζουμε είναι πως ζει στο Λονδίνο και σπουδάζει υποκριτική, πως είναι ευτυχισμένη στο πλευρό του συντρόφου της, George Reloop, αλλά και πως συμμετέχει στη διεθνή παραγωγή «The Adopters». Κάνοντας, ωστόσο, ένα check στο portfolio της, το οποίο έχει λινκάρει η Ελίνα Μπόμπα στο προφίλ της στο Instagram, μπορείς να μάθεις και κάτι ακόμη: ότι η 29χρονη ετοιμάζει την πρώτη της κινηματογραφική παραγωγή με θέμα που αφορά όλες τις γυναίκες.

Ακόμα μια αναποδιά για τη Χριστίνα Μπόμπα και όλες οι μαμάδες συμπάσχουν

Η Ελίνα Μπόμπα για πρώτη φορά σε ρόλο δημιουργού ταινίας

Στο προφίλ της στο Instagram- το οποίο προσφάτως ανέκτησε έπειτα από μέρες που ήταν χακαρισμένο- η Ελίνα Μπόμπα έχει βάλει σε link το portfolio της. Ένα βιογραφικό, δηλαδή, που περιλαμβάνει όλα εκείνα τα προσόντα, τα οποία η ίδια διαθέτει, και που αποτελούν το πρώτο «βήμα» ενός casting.

Ανάμεσα, λοιπόν, σε εμφανισιακά χαρακτηριστικά αλλά και στην επαγγελματική εμπειρία της ως ηθοποιός και μοντέλο, υπάρχει και κάτι… που λίγοι έχουν παρατηρήσει. Πρόκειται για το νέο εγχείρημα της Ελίνας Μπόμπα, τη δημιουργία της πρώτης κινηματογραφικής παραγωγής της με θέμα που αφορά όλες μας. Και που οπωσδήποτε σκοπό έχει να περάσει ένα μήνυμα (ή και περισσότερα) γυναικείας ενδυνάμωσης.

elina_bio.jpg

Στο «About Me» του βιογραφικού της η Ελίνα Μπόμπα έχει σημειώσει: «Προσφάτως εργάστηκα για έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία μεγάλου μήκους The Adopters που θα κυκλοφορήσει τον επόμενο χρόνο. Αυτήν τη στιγμή γράφω τη δική μου ταινία μικρού μήκους, για τις γυναίκες και τις μάχες που δίνουν, φέρνοντας στην επιφάνεια ζητήματα εθισμού και μοναξιάς». Και κάπως έτσι, η 29χρονη Ελίνα αποδεικνύει πως είναι μια βαθιά σκεπτόμενη γυναίκα, μια γυναίκα που αγαπά τις γυναίκες και που έχει βρει διέξοδο στην τέχνη, την οποία θέλει να «γνωρίσει» από όλες τις πλευρές της. Από την πλευρά της ηθοποιού – που ήδη το έχει κάνει- αλλά και από την πλευρά της δημιουργού, της παραγωγού. Να ζήσει το πώς «χτίζεται» βήμα-βήμα μια ταινία για να δούμε εμείς οι θεατές το τελικό αποτέλεσμα στις οθόνες μας.

bomba_tainia1.jpg

Η αναφορά της Ελίνας Μπόμπα στο βιογραφικό της για την κινηματογραφική παραγωγή που ετοιμάζει.

Κι όλα αυτά μόνο τυχαία δεν είναι, αφού ρίχνοντας μια ματιά στις σπουδές της Ελίνας Μπόμπα καταλαβαίνεις πόσο αγαπά το αντικείμενό της, πόσο τη μαγεύει ο κόσμος της υποκριτικής. Η 29χρονη, βλέπεις, εδώ και περισσότερα από 6 χρόνια ασχολείται με τον καλλιτεχνικό χώρο, έχοντας κάνει μαθήματα φωνητικής, κινησιολογίας, σωματικού θεάτρου και μαθήματα υποκριτικής στην Αθήνα, προτού μετακομίσει το 2019 στο Λονδίνο για να κάνει μέθοδο υποκριτικής (method acting) και acting coaching με δάσκαλο υποκριτικής.

spoudes_mpompa.jpg

Οι σπουδές της Ελίνας Μπόμπα, που αναφέρονται στο βιογραφικό της.

Η υπόθεση της ταινίας The Adopters όπου πρωταγωνιστεί η Ελίνα Μπόμπα

https://www.instagram.com/p/Cjdt0p9NPEi

Το «The Adopters» είναι μια αστυνομική, δραματική ταινία μεγάλου μήκους βασισμένη στην ιστορία των Abriele και Gildo, δύο επαγγελματιών απαγωγέων, που εμπλέκονται σε περιπέτεια, αφού έχουν αποφασίσει να αφήσουν την ιδιότητά τους. Ξαφνικά βρίσκονται στο στόχαστρο ενός δημοσιογράφου, ο οποίος ανακαλύπτει στοιχεία εις βάρος τους. Σε αυτό το ανθρωποκυνηγητό εμπλέκεται άθελά της και η Ελίνα Μπόμπα, στον ρόλο της Gianella.