Αθηνά Οικονομάκου και Χριστίνα Μπόμπα άλλαξαν χρώμα στα μαλλιά: Το νέο contrast look

Μαρία Ροδίτη
Αθηνά Οικονομάκου και Χριστίνα Μπόμπα άλλαξαν χρώμα στα μαλλιά: Το νέο contrast look

Με διαφορά λίγων ωρών η Αθηνά Οικονομάκου και η Χριστίνα Μπόμπα έκαναν ραντεβού με τους κομμωτές τους, με την πρώτη να ανοίγει πολύ τα μαλλιά της και τη δεύτερη, αντιθέτως, να τα σκουραίνει.

Κάθε φορά που αλλάζει η εποχή αλλάζουν και οι τάσεις. Μας δημιουργείται, όμως, και η επιθυμία για αλλαγή στην εμφάνιση, πράγμα το οποίο φαίνεται να «έπαθαν» και η Αθηνά Οικονομάκου με τη Χριστίνα Μπόμπα.

Τα δύο κορίτσια επισκέφθηκαν το Σαββατοκύριακο τους κομμωτές τους και άλλαξαν look- συγκεκριμένα το χρώμα μαλλιών τους-, με την Αθηνά να το ανοίγει αρκετά και να γίνεται σχεδόν κατάξανθη, και τη Χριστίνα, στην αντίπερα όχθη, να τα σκουραίνει πάρα πολύ και να θεωρείται πλέον μελαχρινή.

Η Αθηνά Οικονομάκου «φωτιά» στα κόκκινα με matchy matchy κραγιόν και μανικιούρ

Το νέο ξανθό χρώμα στα μαλλιά της Αθηνάς Οικονομάκου

Ένα καστανόξανθο balayage είχε μέχρι πριν λίγες μέρες η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία το Σαββατοκύριακο επισκέφθηκε τον προσωπικό της hair colortist, Νικόλα Βιλλιώτη, για μια αλλαγή. Η ηθοποιός – ενόψει και της άνοιξης- αποφάσισε να ανοίξει αρκετά το χρώμα των μαλλιών της και πλέον είναι και επίσημα ξανθιά.

hairlook_athina.jpg

Το προηγούμενο χρώμα μαλλιών της Αθηνάς Οικονομάκου

«Αχ βρε @nicolasvill 💛 #newhair #hairstyle #balayage #highlights #blondebalayage», έγραψε στο caption της ανάρτησής της η Αθηνά Οικονομάκου. Όπως βλέπεις, η 37χρονη ηθοποιός έκανε πολλές λεπτές ανταύγειες και balayage στα μαλλιά της, σε ένα ψυχρό ξανθό, που τη φωτίζει αναδεικνύοντας τον τόνο της επιδερμίδας της.

Το νέο χρώμα μαλλιών της Αθηνάς Οικονομάκου

https://www.instagram.com/p/CpsswRXtzSg

Από την άλλη… η Χριστίνα Μπόμπα ψήφισε πολύ σκούρα μαλλιά

Και η Χριστίνα Μπόμπα μέσα στο Σαββατοκύριακο αποφάσισε να αλλάξει χρώμα στα μαλλιά, όχι όμως να τα ανοίξει- όπως συμβαίνει αυτήν την εποχή- αλλά να τα σκουρύνει πολύ. Η 34χρονη influencer άφησε πίσω τις καστανές ανταύγειες και έβαψε σε ένα χρώμα τα μαλλιά της.

https://www.instagram.com/p/CpsVix0K-YK

Ειδικότερα, η Χριστίνα επέστρεψε σχεδόν στο φυσικό της- όπως τη γνωρίσαμε πριν μερικά χρόνια- κι έβαψε πολύ σκούρα καστανά σοκολατί, σχεδόν μαύρα, τα μαλλιά της, τονίζοντας έτσι ακόμα περισσότερο τα γαλάζια μάτια της. «#newhair
Τελικά τα σκούρυνα! Swipe right για να δεις το πριν 1 ή 2, τι λέτε;», έγραψε η Μπόμπα στο post της δείχνοντας το πριν και το μετά.