Classic black: 5 μαύρα βερνίκια για super chic μανικιούρ σαν της Χριστίνας Μπόμπα

Μαρία Ροδίτη
Classic black: 5 μαύρα βερνίκια για super chic μανικιούρ σαν της Χριστίνας Μπόμπα

Η Χριστίνα Μπόμπα λέει «ναι» σε κλασικές επιλογές στο μανικιούρ της.

Το μανικιούρ είναι για όλες μας αγαπημένο beauty treatment. Είναι αυτό που περιμένουμε πώς και πώς για να κάνουμε gossip με τη μανικιουρίστ μας, να γελάσουμε, να χαλαρώσουμε και, βέβαια, να γίνουμε πιο όμορφες. Να περιποιηθούμε τον εαυτό μας, την εικόνα μας.

Συχνά, ωστόσο, από όλο αυτό το υπέροχο combo των nail appointments λείπει η έμπνευση. «Τι σχέδιο να κάνω σήμερα στα νύχια; Να επιλέξω nail art ή μονοχρωμία;», έχεις αναρωτηθεί πολλές φορές και έχεις αργήσει να επιλέξεις. Και κάπου εδώ έρχονται οι celebrities να μας δώσουν το απαραίτητο inspo. Αυτήν τη φορά, η Χριστίνα Μπόμπα είναι το It girl μας και έκανε ένα all time classic μαύρο μανικιούρ.

Blush nails: Το νέο trend στα νύχια έρχεται από την Κορέα και θα το πετύχεις με λίγο ρουζ

Το μαύρο μανικιούρ της Χριστίνας Μπόμπα

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η Χριστίνα Μπόμπα δημοσίευσε χθες (12/1) μια σειρά από φωτογραφίες από το εντυπωσιακό breakfast της. Κάπου εκεί, λοιπόν, που απολάμβανε τον καφέ της και το κρουασάν της, είδαμε και το fresh μανικιούρ της.

mani_mpompa.jpg

Όπως βλέπεις κι εσύ, η 34χρονη influencer επέλεξε την απόλυτη μονοχρωμία στο mani της, το οποίο είναι super chic. Όπως, βέβαια, και το σχήμα νυχιών της, το οποίο είναι αμυγδαλωτό (μεγάλη τάση) και μεσαίου μήκους: ούτε κοντό, ούτε μακρύ.

1673599911511-415351417-mpompa_nyxia.jpg

Nails… shopping

Το συγκεκριμένο μανικιούρ της Χριστίνας Μπόμπα δεν έχει καμία δυσκολία. Είναι απλό, κομψό και γίνεται και στο σπίτι. Δεν βρίσκεις ραντεβού στη μανικιουρίστ σου, θες να κάνεις οικονομία; Ό,τι κι αν συμβαίνει μπορείς απλώς να αγοράσεις ένα μαύρο βερνίκι και να πετύχεις μόνη σου το τέλειο black mani της influencer.

Συνέχισε στην gallery για να βρεις 5 υπέροχα μαύρα βερνίκια, που αξίζει να υπάρχουν στο νεσεσέρ σου.