Happy Easter: 3 casual chic χτενίσματα από τις Ελληνίδες celebrities για να ξεχωρίσεις

Μαρία Ροδίτη
Happy Easter: 3 casual chic χτενίσματα από τις Ελληνίδες celebrities για να ξεχωρίσεις

Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Ευγενία Σαμαρά και Ήβη Αδάμου σού δίνουν το τέλειο hair inspo για σήμερα, Κυριακή του Πάσχα.

 

Χριστός Ανέστη, girl! Εύχομαι να είσαι σε ένα υπέροχο μέρος κοντά στη φύση με τα πιο αγαπημένα σου πρόσωπα και να ψήνεις τον Οβελία στο πιο cool mood ever. Επειδή, όμως, το coolness μπορεί άνετα να πάει χέρι-χέρι με την κομψότητα σκέφτηκα να σου προτείνω σήμερα τα 3 πιο ωραία celebrity χτενίσματα που βρήκα σκρολάροντας στο Instagram και τα οποία είναι ιδανικά για τη γιορτινή μέρα που διανύουμε.

Γιατί τι θες σήμερα; Κάτι εύκολο και γρήγορο, αλλά που να μη χάνει καθόλου σε chicness. Είναι μεγάλη γιορτή, άλλωστε, φωτογραφίες θα βγάλεις σίγουρα με τους δικούς σου ανθρώπους, οπότε θέλεις να είσαι περιποιημένη. Πώς θα γίνει αυτό σε χρόνο dt; Επιλέγοντας ένα από τα 3 celebrity χτενίσματα που σου προτείνω παρακάτω. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει κάνει το τέλειο half up, η Ευγενία Σαμαρά ποζάρει σαν άλλο spring girl με την πιο stylish αλογοουρά, ενώ η Ήβη Αδάμου έχει μεταμορφωθεί σε Hailey Bieber και σου λέει κι εσένα να πεις «ναι» στα baby braids.

Τα χτενίσματα των 80s κάνουν comeback – Έτοιμη για χωρίστρες, mullet και κορδέλες στα μαλλιά;

Half up σαν της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

iliana_papageorgiou_halfup.jpg

Αν έχεις κάνει κάποιο όμορφο χτένισμα το Μεγάλο Σάββατο, αλλά κάπως χάλασε το βράδυ που κοιμήθηκες, δεν έχεις παρά να το «πειράξεις» λίγο. Κάνε ένα half up σαν της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, άσε μερικές τούφες δεξιά και αριστερά για να είναι πιο παιχνιδιάρικο το hairstyle και είσαι έτοιμη. Κι αν θες να το πας σε ένα επόμενο level, πιάσε το half up σου με ένα scrunchie.

Baby braids σαν της Ήβης Αδάμου

ivi_adamou_baby_braids.jpg

Αν βαριέσαι φρικτά να ασχοληθείς με κότσους, πλεξούδες και αλογοουρές, τα baby braids της Ήβης Αδάμου είναι η λύση. Η κομψή λύση, να τα λέμε κι αυτά. Άσε τα μαλλιά σου όπως είναι και απλώς φτιάξε δύο μικροσκοπικά πλεξουδάκια γύρω από το πρόσωπο. Αμέσως, έχεις δημιουργήσει ένα ιδιαίτερο χτένισμα στο πι και φι. Βλέπεις; Ήξερε τι έκανε η Hailey Bieber που ξεκίνησε την τάση.

Αλογοουρά σαν της Ευγενίας Σαμαρά

eugenia_samara_alogooura.jpg

Μια χαμηλή αλογοουρά πιασμένη όμως με ένα σατέν, εμπριμέ μαντήλι μπορεί να δώσει άλλον αέρα και στο πιο απλό σύνολο που θα φορέσεις σήμερα. Αν «ψηφίζεις» τζιν με T-shirt, κάνε το τέλειο ponytail της Ευγενίας Σαμαρά και δεν θα βγεις χαμένη.