10 πινέλα ρουζ για flawless επιδερμίδα

Μαρία Ροδίτη
10 πινέλα ρουζ για flawless επιδερμίδα

Τα πιο μαλακά, απαλά και πλούσια πινέλα για να απλώνεις like a pro το ρουζ στο πρόσωπό σου.

Μπορεί να έχεις τα καλύτερα προϊόντα για την επιδερμίδα και τα πιο high quality καλλυντικά, όμως αν δεν έχεις τα σωστά εργαλεία για να τα απλώσεις στο πρόσωπό σου, τότε το αποτέλεσμα δεν δείχνει τέλειο. Και η κατάσταση έχει ως εξής: Εσύ βάφεσαι σωστά και με όλα τα tricks-κανόνες που έχεις διαβάσει και μάθει από επαγγελματίες makeup artists, όμως αυτό που βλέπεις στον καθρέφτη δεν σε ικανοποιεί.

Έτσι είναι. Αν δεν έχεις το σωστό πινέλο, τότε θα κάνεις μισές δουλειές. Και το βασικότερο πινέλο που πρέπει να έχεις στο νεσεσέρ σου είναι για το ρουζ. Γιατί; Διότι αν το ρουζ απλώνεται τέλεια, τότε η επιδερμίδα θα δείχνει flawless και φρέσκια, ενώ θα έχεις ένα ωραίο, πραγματικό χρώμα της υγείας.

Concealer + ρουζ: Παπανικολάου, Σίσκος και Βάσω Νακοπούλου αποκαλύπτουν τα tips μακιγιάζ τους

Παρακάτω θα δεις, λοιπόν, τα πιο απαλά και φανταστικά πινέλα για ρουζ της αγοράς, για να είσαι πανέτοιμη την επόμενη φορά που θα πας για beauty shopping.

rouz.jpg

Τα καλύτερα πινέλα για ρουζ της αγοράς – Για τέλεια επιδερμίδα!

charlotte_tilbury_pinelo.JPG

CHARLOTTE TILBURY, Bronzer & Blusher Brush

Το ιδανικό πινέλο μακιγιάζ για να δημιουργήσεις ηλιοκαμένη επιδερμίδα και να δώσεις ένα νεανικό χρώμα στα μάγουλα χάρη στη στρογγυλή κεφαλή, που κάνει την εφαρμογή πιο εύκολη από ποτέ.

bobbibrown_blush.JPG

BOBBI BROWN, FACE BLENDER BRUSH

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για την εφαρμογή της πούδρας, όσο και για το ρουζ και το bronzer.

nyx_blush.JPG

NYX Professional Makeup, Pro Powder Brush

Με πυκνή, χνουδωτή κεφαλή και πολύ μαλακές, συνθετικές ίνες, το πινέλο απλώνει χωρίς κόπο ρουζ, bronzer και πούδρα, για λεία και ομοιόμορφη κάλυψη.

tomford_rouz.JPG

TOM FORD, CHEEK BRUSH 06

Με συνθετική τρίχα και λαβή, αυτό το πινέλο είναι σχεδιασμένο για απόλυτη άνεση και συμμετρία.

esteelauder_rouz.JPG

ESTÉE LAUDER, BLUSH BRUSH

Πινέλο που χρησιμοποιείται για αψεγάδιαστη εφαρμογή χρώματος στα ζυγωματικά. Σχεδιασμένο για να τοποθετείται το χρώμα ομοιόμορφα, αλλά και με ακρίβεια, σε μικρότερες περιοχές του προσώπου.

radiant_rouz.JPG

RADIANT, BLUSH BRUSH

Πινέλο με φυσική τρίχα για την τέλεια εφαρμογή του ρουζ στα ζυγωματικά. Είναι το ιδανικό εργαλείο για να τονίσεις και να δώσεις λάμψη στα σημεία που χρειάζεται.

sisley_rouz.JPG

SISLEY, BLUSH BRUSH

Σου επιτρέπει να απλώσεις το ρουζ εύκολα και με ακρίβεια. Προσφέρει από το πιο διακριτικό μέχρι το πιο έντονο αποτέλεσμα.

sephora_blush.JPG

SEPHORA COLLECTION, Blush Brush 04

Vegan πινέλο ρουζ με λοξό σχήμα, το οποίο σου επιτρέπει να εφαρμόζεις εύκολα κάθε ρουζ σαν επαγγελματίας.

seventeen_blush.JPG

SEVENTEEN, BLUSH BRUSH

Οι ειδικά σχεδιασμένες πυκνές τρίχες επιτρέπουν την εύκολη εφαρμογή του ρουζ στα ζυγωματικά, με ακρίβεια, στα σημεία όπου χρειάζεται!

rare_rouz.JPG

RARE BEAUTY, Soft Pinch Liquid Blush Brush

Ένα ελαφρύ, μαλακό πινέλο για ρουζ, που διευκολύνει την ανάμειξη συνθέσεων πλούσιων σε χρωστικές και είναι ιδανικό για την εφαρμογή προϊόντων σε υγρή ή κρεμώδη μορφή. Χαρίζει διακριτικό, ομοιόμορφο αποτέλεσμα.