Η Αθηνά Οικονομάκου ξεκίνησε την pedi season με το πιο classy και απλό πεντικιούρ

Μαρία Ροδίτη
Η Αθηνά Οικονομάκου ξεκίνησε την pedi season με το πιο classy και απλό πεντικιούρ

Και έκανε το πιο σωστό combo με το μανικιούρ της.

Μπορεί ο καιρός να μη μας τα λέει καλά και να είναι αλλοπρόσαλλος για τα δεδομένα της εποχής, όμως οι celebrities δεν πτοούνται. Ξεκίνησαν ήδη τα πεντικιούρ. Η Αθηνά Οικονομάκου, στην προκειμένη περίπτωση, έκανε την πιο σωστή επιλογή χρώματος για το πρώτο πεντικιούρ της σεζόν, το οποίο συνδύασε με διαφορετικό color trend στα νύχια, κάνοντας την τέλεια πρόταση.

Ναι, η πιο γνωστή κρέμα για μωρά μπορεί να σώσει τις σκασμένες φτέρνες σου…

Το κομψό mani-pedi της Αθηνάς Οικονομάκου

Με ένα Story στο Instagram και απολαμβάνοντας την άνεση του καναπέ της η Αθηνά Οικονομάκου αποκάλυψε το πρώτο πεντικιούρ της άνοιξης. Η 37χρονη επέλεξε ένα total black πεντικιούρ για να καλωσορίσει την pedi season και έκανε την καλύτερη επιλογή. Γιατί; Διότι ο καιρός είναι ακόμα μουντός, αλλά και γιατί το μαύρο βερνίκι συνδυάζεται με όλα τα manis. Και ειδικά με αυτό που έκανε η Αθηνά.

pedicure_oikonomakou.JPG

Το μαύρο πεντικιούρ της Αθηνάς Οικονομάκου

Ειδικότερα, η ηθοποιός κι επιχειρηματίας συνδύασε το μαύρο πεντικιούρ της με nude μανικιούρ, το οποίο λατρεύει, αν κρίνουμε από το γεγονός ότι το επιλέγει πολύ συχνά. Και κάπως έτσι, έκανε το τέλειο combo mani pedi, ιδανικό για τις πρώτες μέρες της άνοιξης.

mani_oikonomakou.JPG

Το nude μανικιούρ της Αθηνάς Οικονομάκου

Αν θες κι εσύ ΤΟ τέλειο pedicure… μια κρέμα ποδιών θα σε σώσει

Η εποχή που θα φορέσεις πέδιλα ξεκινά σιγά-σιγά, το Πάσχα είναι πολύ κοντά, οπότε το πεντικιούρ σου δεν πρέπει να είναι απλά ωραίο. Πρέπει να είναι τέλειο και τα πόδια σου να δείχνουν full ενυδατωμένα.

Θα μου πεις… Πώς θα το πετύχεις αυτό; Φυσικά, με μία κρέμα ποδιών. Μια κρέμα που περιέχει θρεπτικά κι ενυδατικά συστατικά, τα οποία θα μαλακώσουν τυχόν σκληρά σημεία στα πόδια σου, κάνοντας την επιδερμίδα πραγματικά σαν μωρού. Στην gallery, λοιπόν, θα βρεις 5 κρέμες ποδιών που θα σου φανούν σε αυτήν τη φάση πιο χρήσιμες από ποτέ.