Αυτά είναι τα 5 foundations που λατρεύουν οι μεγαλύτερες stars του πλανήτη

Μαρία Ροδίτη
Αυτά είναι τα 5 foundations που λατρεύουν οι μεγαλύτερες stars του πλανήτη

Photo by Evan Agostini/Invision/AP, File

AP

Rihanna, Jennifer Aniston, Meghan Markle, Hailey Bieber και άλλες celebrities «ορκίζονται» σε συγκεκριμένα foundations της αγοράς. Εσύ, ακόμα να τα δοκιμάσεις;

Είμαι σίγουρη πως έχεις θαυμάσει και έχεις ζηλέψει (με την καλή έννοια, πάντα) τη λάμψη της επιδερμίδας των celebrities στο κόκκινο χαλί των διαφόρων events στα οποία παρευρίσκονται. Δεν είναι απλά το λαμπερό τους χαμόγελο που αλλάζει όλη την όψη τους, αλλά και μια αβίαστη λάμψη στην επιδερμίδα.

Ναι, οκ! Οφείλεται οπωσδήποτε σε θεραπείες που έχουν κάνει το προηγούμενο διάστημα, όμως έχει να κάνει και με τη βάση του μακιγιάζ. Με το foundation, δηλαδή. Για να λέμε, λοιπόν, τα πράγματα με το όνομά τους, το makeup είναι προϊόν-κλειδί για ένα αψεγάδιαστο μακιγιάζ και ειδικά για ένα look που θέλουμε να δημιουργήσουμε σε επίσημες περιστάσεις. Αν εσύ ακόμα «παλεύεις» να βρεις ένα beauty item, που να σε ικανοποιεί, μη σκας. Παρακάτω, σου παρουσιάζω τα αγαπημένα foundations των Hollywood stars, ώστε να βρεις αυτό που ψάχνεις.

Light as a feather! Αυτά τα foundations είναι τόσο ελαφριά που ξεχνάς ότι τα φοράς

Λατρεύεις τη λάμψη της Meghan Markle ή της Hailey Bieber; Υπάρχει ένα foundation για κάθε γούστο!

https://www.instagram.com/p/CqafSJVyJIU

Τα foundations που λατρεύουν οι Hollywood stars

ARMANI, LUMINOUS SILK FOUNDATION

armani_foundation.jpg

Meghan Markle, Rihanna, Kylie Jenner και Sydney Sweeney λατρεύουν το foundation του Οίκου Armani. Και όχι άδικα! Βλέπεις, πρόκειται για ένα προϊόν που δεν αφήνει ίχνος λιπαρότητας, έχει μεταξένια και ελαφριά υφή, ενώ υπόσχεται να σμιλέψει και να φωτίσει το δέρμα, εξαφανίζοντας οποιαδήποτε ατέλεια.

jenner_rihanna_foundation.jpg

Westman Atelier, Vital Skin Full Coverage Foundation and Concealer Stick

westman_atelier.jpg

Jennifer Aniston, Kate Hudson, Jennifer Garner και Gwyneth Paltrow «ορκίζονται» σε αυτό το stick foundation, το οποίο μάλιστα είναι και βραβευμένο.

westman_foundation_celebs.jpg

Chanel, Ultra Le Teint Foundation

chanel_foundation.jpg

Ένα από τα πιο ανάλαφρα makeup (διατίθεται και σε ακόμα πιο ελαφριά φόρμουλα) που έχουν λατρέψει οι stars του πλανήτη. Ειδικά η Hailey Bieber και η Kim Kardashian, όμως, δεν το αποχωρίζονται ποτέ.

chanel_celebs.jpg

LA MER, The Soft Fluid Long Wear Foundation SPF 20

LAMER_FOUNDATION.jpg

Οι πιο διάσημοι makeup artists του πλανήτη έχουν πάντα στο νεσεσέρ τους το συγκεκριμένο foundation. «Ταιριάζει τέλεια με το κάθε δέρμα», έχει δηλώσει η celebrity makeup artist, Mary Phillips, συμπληρώνοντας ότι η Bella Hadid και η Kendall Jenner το λατρεύουν.

bella_kendall.jpg

PAT McGRATH LABS, Sublime Perfection Foundation

pat_mcgrath.jpg

Foundation μακράς διαρκείας αλλά και κατάλληλο για να «χτίσεις» - χωρίς να δημιουργείται η εντύπωση μάσκας- το δέρμα. Το λατρεύουν οι Taylor Swift και Cardi B.

cardib_taylor.jpg