Met Gala: Περιμένοντας το φετινό κόκκινο χαλί θυμόμαστε τα best beauty looks του 2022

Met Gala: Περιμένοντας το φετινό κόκκινο χαλί θυμόμαστε τα best beauty looks του 2022

Το ξημέρωμα της Πρωτομαγιάς θα μας βρει με την προσοχή μας στραμμένη στο Met Gala γι’ αυτό, όσο ετοιμαζόμαστε για απόψε, ας θυμηθούμε τα πιο ωραία beauty looks από πέρισυ.

Η Πρώτη Δευτέρα του Μάϊου είναι «παραδοσιακά» η βραδιά που εκτυλίσσεται η μεγαλύτερη βραδιά της μόδας: Το Met Gala. Είναι το κόκκινο χαλί που περιμένουμε -ίσως- με μεγαλύτερη ανυπομονησία από αυτό των Όσκαρ και οι εμφανίσεις σπάνια μας απογοητεύουν. Φέτος, το θέμα είναι «Karl Lagerfeld: A Line of Beauty» ένας φόρος τιμής στον Karl Lagerfeld, και πραγματικά οι ώρες περνούν βασανιστικά αργά για εμάς που θέλουμε ΤΟΣΟ πολύ τι θα ετοιμάσουν οι stars μαζί με τα glam squads τους.

https://www.instagram.com/p/CjIeqwKKOm5

Met Gala: Τα 10 ωραιότερα beauty looks των τελευταίων χρόνων

Όσο περιμένουμε λοιπόν, είπαμε να θυμηθούμε το περσινό θέμα που μας πρόσφερε αξέχαστες εμφανίσεις, και μία που πραγματικά θέλουμε να ξεχάσουμε: Αυτή της Kim Kardashian που οριακά κατέστρεψε το θρυλικό φόρεμα της Marilyn. Ποιο ήταν το θέμα πέρισυ; «Gilded Glamour». Τι σημαίνει αυτό; Gilded Glamour ονομάζεται η περίοδος ανάμεσα στο 1870 και το 1890. Ήταν μια περίοδος μεγάλης ευημερίας, πολιτιστικών αλλαγών και εκβιομηχάνισης. Ουρανοξύστες και περιουσίες δημιουργήθηκαν σχεδόν σε ένα βράδυ και η Νέα Υόρκη έζησε το απόγειο της πολυτέλειας.

Το Met Gala τίμησε την έγκυο Rihanna με ένα άγαλμα και η μόδα ζει ιστορικές στιγμές

https://www.instagram.com/p/CdO9hulqJNk

Το θέμα λοιπόν ήταν glam σε πολύ συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Πόσες ήταν εντός θέματος; Όχι πολλές. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν είδαμε υπέροχα μακιγιάζ και χτενίσματα, για θυμήσου στην gallery που ακολουθεί και μείνε συντονισμένη για τα φετινά looks, γιατί πιστεύουμε ότι δεν θα υπάρξει ούτε μία αστοχία.