Budget friendly: Αυτά τα beauty προϊόντα κάτω από 10€ αξίζουν μία θέση στο νεσεσέρ σου

Budget friendly: Αυτά τα beauty προϊόντα κάτω από 10€ αξίζουν μία θέση στο νεσεσέρ σου

Ανανέωσε το νεσεσέρ σου, χωρίς να χαλάσεις όλο το μισθό σου.

Για να είναι ολοκληρωμένο το νεσεσέρ μίας γυναίκας πρέπει να περιλαμβάνει τα πάντα. Και εδώ είναι το μεγαλύτερο λάθος που κάνουμε όλες. Όταν λέμε τα πάντα, δεν εννοούμε προϊόντα τα οποία δε χρησιμοποιείς, -απλά υπάρχουν στο νεσεσέρ, σε περίπτωση που τα χρησιμοποιήσεις- αλλά beauty products τα οποία έχουν να κάνουν με το μακιγιάζ και με την περιποίηση του προσώπου.

pexels-koolshooters-7143204.jpg

Είναι σημαντικό να ξεκαθαρίσουμε ότι το ακριβό, δε σημαίνει πάντα ότι είναι και καλό. Σίγουρα έχουμε την ανάγκη να επενδύουμε σε μία luxury κρέμα, την οποία εμπιστευόμαστε χρόνια, αλλά αυτό δε σημαίνει, ότι δεν μπορούμε να βρούμε στην αγορά αντίστοιχα budget friendly skincare προϊόντα.

Φουλάρι στα μαλλιά: 4 κομψά χτενίσματα για να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα αυτό το καλοκαίρι

Ανανέωσε το νεσεσέρ σου με budget friendly products

pexels-ready-made-3847489.jpg

Οι μάσκες προσώπου είναι μερικά από τα items, τα οποία πρέπει να υπάρχουν στο νεσεσέρ σου ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες, γιατί θα κρατήσουν την επιδερμίδα σου λαμπερή και ενυδατωμένη σ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι bb creams θα σε βοηθήσουν να πετύχεις το natural makeup του καλοκαιριού, ενώ η μαύρη mascara είναι το must have προϊόν που δε λείπει ποτέ από το νεσεσέρ.

Sandals season is here! Αυτά είναι τα καλύτερα pedicure για να αναδείξεις τα πόδια σου

Τι καλύτερο από το να μπορείς να βρεις στην αγορά όλα αυτά τα beauty items, σε απίστευτα προσιτές τιμές… Ήρθε η στιγμή να ανανεώσεις το νεσεσέρ σου, χωρίς να χρειαστεί να χαλάσεις όλο το μισθό σου. Το παρακάτω gallery θα σε βοηθήσει να το πετύχεις. Μη χάνεις χρόνο, κάνε τώρα scroll και βρες το δικό σου αγαπημένο beauty προϊόν.

Shopping Time: