Η Έβελυν Καζαντζόγλου μιλά για τη δική της εμπειρία iNOA: «Έχω βρει το ιδανικό χρώμα»

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Η Έβελυν Καζαντζόγλου μιλά για τη δική της εμπειρία iNOA: «Έχω βρει το ιδανικό χρώμα»

Η Έβελυν Καζαντζόγλου, το hair icon με το πιο φωτεινό και ζηλευτό κόκκινο χρώμα, μας εξηγεί πώς αποφάσισε να γίνει κοκκινομάλλα, μιλά για τη σχέση της με τον Νικόλα Βιλλιώτη, αλλά και για την εμπειρία iNOA που την κάνει να νιώθει ότι μπορεί να κάνει όσες αλλαγές θέλει, όποτε θέλει!

Καλλονή, εντυπωσιακή και πολύ καλό παιδί… Η Έβελυν Καζαντζόγλου είναι ένα από τα αγαπημένα μας κορίτσια και η δική μας αγαπημένη κοκκινομάλλα. Βλέπεις, το κόκκινο είναι ένα «δύσκολο» χρώμα και η Έβελυν πήρε την απόφαση να το κάνει πριν χρόνια, χάρη στην εμπιστοσύνη που έχει στο πρόσωπο του Νικόλα Βιλλιώτη, L’Oréal Professionnel Pro Creator, αλλά και στην iNOA, τη βαφή που άλλαξε τα δεδομένα στο κομμωτήριο και διαθέτει 91 διαφορετικές αποχρώσεις για κάθε γυναίκα.

evelyn-nikolas.jpg

Γιατί λέμε και ξαναλέμε όμως ότι η iNOA άλλαξε τα δεδομένα για τις γυναίκες και τους κομμωτές; Διότι είναι η No1 επαγγελματική βαφή χωρίς αμμωνία μεγιστοποιώντας παράλληλα την απόδοση του χρώματος… πράγμα εξαιρετικά σημαντικό για τις κοκκινομάλλες. Ακόμα, είναι άοσμη ακριβώς γιατί δεν περιέχει αμμωνία, καλύπτει τέλεια τα λευκά, προσφέρει ιδανική άνεση στο τριχωτό και προσφέρει έως και 48% περισσότερη λάμψη σε σχέση με πριν τη βαφή.

Sold! Χάρη σε όλα τα παραπάνω οφέλη, και με τα έμπειρα χέρια του Νικόλα Βιλλιώτη, η Έβελυν δεν είχε δεύτερη σκέψη για την αλλαγή της πριν χρόνια, ούτε και έχει καμία αμφιβολία για το αποτέλεσμα τώρα που είναι πλέον η… «εθνική κοκκινομάλλα» όπως την αποκαλεί χαριτολογώντας ο Νικόλας. Πάτα όμως play στο παρακάτω video για να ακούσεις την ίδια και τον Νικόλα να μιλούν για την απόλυτη εμπειρία βαφής iNOA και συνέχισε να διαβάζεις.

Η Έβελυν λατρεύει το χρώμα της και δεν θα το άλλαζε, διότι νιώθει σίγουρη ότι θα έχει κάθε φορά την ίδια απόδοση χρώματος και ότι με κάθε εφαρμογή τα μαλλιά της δεν ταλαιπωρούνται. Όπως άλλωστε τονίζει ο Νικόλας, το χρώμα της Έβελυν είναι τόσο απαιτητικό όσο και η ίδια, αλλά με την iNOA -ως καλλιτέχνης- νιώθει απόλυτη βεβαιότητα για το αποτέλεσμα και πλήρη ελευθερία χάρη στο πλούσιο χρωματολόγιο που έχει διαθέσιμο.

image003.png

Και κάπως έτσι, με το εντυπωσιακό κόκκινο της Έβελυν, ολοκληρώνονται τα iNOA επεισόδιά μας. Λατρέψαμε την ξανθιά Ζέτα (δες εδώ), ταυτιστήκαμε με την καστανή Δανάη (δες εδώ) και είπαμε wow με την υπέροχη Έβελυν, αλλά κυρίως μάθαμε τι είναι αυτό που κάνει την iNOA να διαφέρει και πόσο σημαντική είναι η σχέση με τον κομμωτή μας. Το μόνο που μένει να κάνουμε τώρα, είναι να επισκεφθούμε ένα κομμωτήριο L’Oreal Professionnel και μαζί με τον επαγγελματία κομμωτή να διαλέξουμε το επόμενο χρώμα μας από το χρωματολόγιο της iNOA ακριβώς όπως το ονειρευόμαστε, just in time για το καλοκαίρι!