Nailspiration Sunday! 10 μαυρόασπρα μανικιούρ για να αποχαιρετίσουμε τον Σεπτέμβριο

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Nailspiration Sunday! 10 μαυρόασπρα μανικιούρ για να αποχαιρετίσουμε τον Σεπτέμβριο

Αποχαιρετάμε σιγά σιγά τον Σεπτέμβριο και θέλαμε κάτι να μας φτιάξει τη διάθεση μιας που οδεύουμε προς τον χειμώνα. Τι καλύτερο από τα μανικιούρ;

Οι Κυριακές είναι μελαγχολικές… Όταν μάλιστα μιλάμε για το τέλος του Σεπτέμβρη, τότε γίνονται κάπως μελαγχολικότερες. Δεν μπορούμε να εξηγήσουμε πώς, αλλά οι Κυριακές περνούν χωρίς να το καταλάβουμε και δεν θέλουμε να αποχαιρετίσουμε αυτή τη μέρα τόσο γρήγορα, ούτε και τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού (ναι, και ο Σεπτέμβριος καλοκαίρι θεωρείται).

https://www.instagram.com/reel/Coxy125PUjf/

Το μυαλό μας είναι ακόμα στην παραλία και ίσως εκδράμουμε σε κάποια αμμουδιά σήμερα, για να παρηγορηθούμε που αύριο ξεκινά η εργάσιμη εβδομάδα. Στο μεταξύ ωστόσο, θα κάνουμε την καθιερωμένη Κυριακάτικη ρουτίνα μας με καφέ και μανικιούρ.

Cherry Mocha Nails! Το κομψό χρώμα που χαρίζει μία δόση πολυτέλειας στο manicure

Καθώς σκεφτόμασταν λοιπόν, το θέμα του σημερινού daily nailspiration, βρεθήκαμε να ψάχνουμε (και να κρατάμε screenshots) από ασπρόμαυρα ή μαυρόασπρα (όπως το δει κανείς) μανικιούρ που μας άρεσαν.

https://www.instagram.com/reel/Clo7iPUOnWR/

Είναι απίστευτα κομψά, εντυπωσιακά και οι παραλλαγές τους είναι δεκάδες. Γι’ αυτό τα επιλέξαμε για ακόμα μία φορά σήμερα. Γιατί είναι παρεξηγημένα αλλά δεν τα χορταίνουμε και μπορούν πραγματικά να ομορφύνουν τις Κυριακές μας αλλά και να μας βοηθήσουν να κάνουμε τη μετάβαση στον χειμώνα πιο ομαλή.

Κάνε ένα scroll ακόμα για να βρεις όλα τα σχέδια που κρατήσαμε για εσένα στην παρακάτω gallery και δοκίμασε να φτιάξεις μόνη σου μερικά από αυτά. Δεν έχουμε μόνο περίτεχνα σχέδια αλλά και απλά, doable designs. Ρίξε μία ματιά…

Ambergris: Δεν θα πιστέψεις από που προέρχεται το συστατικό που λέγεται και «χρυσός που επιπλέει»